Gør noget godt for miljøet

Inden for de seneste par år er der kommet rigtig meget opmærksom omkring miljøet og hvad vi alle sammen skal gøre for at udlede mindre Co2-gasser. Man kan for eksempel starte i det helt små ved at genbruge hvad man ellers ville smide ud, sortere affald og spise mindre kød i hverdagen. Hvis man har en have, kan man plante et træ, der bærer frugt og efter noget tid selv drage nytte af skønne æbler til efteråret.

Plant et æbletræ i haven

Man behøver ikke at have en kæmpestor have for at bruge sine grønne fingre til at plante træer. Æbletræer kommer i lige så mange varianter og størrelser som de frugter de bærer, så du behøver blot at sikre en lille plads til det lille træ. Som sagt er der mange forskellige sorter, der varierer i sødme og farver, men en af de mest kendte i Danmark er et gråsten æble, som kan plukkes til efteråret og kan nydes i desserter, kager, til flæskestegen eller bare helt som det er. Ved at plante et træ gør du også noget godt for miljøet, da der på årlig basis bliver fældet alt for mange træer og plantet alt for få.

Forkæl dig selv med en tur på festival

Nogle gange kan det være stressende at skulle tænke på hvordan global opvarmning påvirker Jorden og vores tilværelse. Så kan det være forfriskende og befriende at tage fri fra den tankegang og for eksempel nyde nogle af dine andre hobbyer. Måske er du stor musikfan og trænger til at høre det live? Så bør du tage på Copenhell-festivalen i København, hvor heavy metalmusik er i hovedsædet og man kan feste og headbange til masser af fed musik omringet af ligesindede fans i flere dage i træk. Find flere praktiske oplysninger om Copenhell online, så er du forbedret, når festivalen bliver afholdt.

NORTAGG ER DIN GROSSIST TØJ! 

NORTAGG ER DIN GROSSIST TØJ! 

NORTAGG er erfarne inden for elektronik grossist og har gennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har gigantiske mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive leveret hos jer. Mangler jeres organisation den bedste skærmbeskyttelse så er du ankommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor engros elektronik har vi en del solide tilbud til vores kunder. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiltelefoner operer optimalt og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som elektronik grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG en del muligheder for at ordne dine problemer. NORTAGG har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af jeres telefoner. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre telefon tilbehør engros, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og holdbart glas, som giver os et fantastisk produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk vare udvalg af høj kvalitets tøj, hvor du kan finde alverdens gode valgmuligheder. Mangler du påklædning til dine ansatte? Vi har for det meste fantastiske jakker af den bedste kvalitet, og vi tilbyder grossist tøj, så du kan bestille de rigtige mængder til jers organisation. NORTAGGs kæmpe udvalg strækker sig over flere forskellige kategorier, og NORTAGG kan derfor tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid klar til at leve op til jeres krav og distribuere den rigtige mængde. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe sortiment af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres hjemmeside. Vores sortiment vil også hjælpe din virksomhed i den kommende periode nu hvor varmen kommer tilbage til Danmark og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til golf. Som engros tøj har vi for det meste et fuldt lager og stabile tilbud parat til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi leverer kun med produkter i den bedste kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er dermed ofte velkomne til at rapportere en vurdering efter I har givet vores tøj en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     

Måder du kan være klimavenlig på

Ønsker du at være mere klimavenlig? Har du brug for inspiration til, hvordan du kan blive det? Så er der hjælp at hente. Der findes mange måder, hvor du kan være det på, så det hele handler om at finde de måder, du synes, der er nemmest for dig at være klimavenlig på. Hvis du ønsker en miljøvenlig ferie, så kan du vælge dette. Her er bilen bedre at tage end flyet, men det kan være dyrt i benzin. Derfor kan du vælge at tage et ferielån.

Hvad kan du gøre?

Det første, du kan overveje, er, hvor vigtigt det er for dig at spise kød. Du behøves ikke at skære alt kød ud af dit liv, men du kan overveje at have nogle kødfrie dage, idet kød er rigtig skadeligt for miljøet. Derudover kan du også have fokus på, hvilket kød du spiser. Noget, der nemlig er rigtig dårligt for miljøet, er oksekød. Derfor kan du overveje at spise kylling eller fisk i stedet for.

Du kan også overveje dine transportmidler. Hvis du ofte benytter bilen, så kan du vælge at udskifte det med din cykel i stedet. Hvis din arbejdsplads er langt væk fra dit hjem, og det derfor er for tidskrævende at cykle, så kan ud vælge offentlig tranport i stedet, da dette også er bedre for miljøet. Det vil sige, at du enten kan vælge bus eller tog.

Du kan også overveje at udskifte redskaber ud i dit hjem, som kun kan anvendes en gang. Det er for eksempel muligt for dig at få genanvendelige sugerør eller genanvendelige karklude. Dette kan være med til at gavne miljøet rigtig meget, og du kan hermed have en god samvittighed.

Hvis du mangler arbejde, kan du få hjælp, da ASE er en uafhængig arbejdsløshedskasse. Med en A-kasse kan du også være økonomisk sikret, hvis du skulle miste dit arbejde.

Få flere fugle i haven

Hvis du gerne vil have flere fugle i din have, kan du gøre nogle ting, der giver fuglene bedre vilkår. Dermed er du med til at gøre en forskel for naturen og fuglelivet.

Sørg for en varieret beplantning, der giver fuglene gode skjulesteder. Du kan plante frugttræer og bærbuske, så du forbedrer fuglenes muligheder for at finde føde. Hvis du skyder til måls med et luftgevær i haven, så skyd et sted, hvor du ikke risikerer at ramme fuglene. Du kan også lægge mad ud til fuglene, især i de kolde vintermåneder.

Plant buske med bær og skjulesteder

En tommelfingerregel, hvis du gerne vil have flere fugle i haven, er at indrette haven varieret. Mange forskellige slags træer og buske giver et godt grundlag for fuglene.

Træer og buske med frugter og bær giver fuglene gode muligheder for at finde føde. Du skal også tænke på, at der skal være buske, som giver gode skjulesteder for fuglene, og hvor de kan bygge deres reder. Hvis du planter brombær i haven, giver du både fuglene gode skjulesteder og bær, som de kan spise. Hyld og hassel er også gode buske for fuglene, ligesom frugttræer, røn og tjørn. Stedsegrønne buske og træer er også gode, da fuglene kan gemme sig her om vinteren.

Pas på fuglene, hvis du skyder til måls med luftgevær

Hvis du har et luftgevær, som du bruger til at skyde til måls i din have, skal du være meget opmærksom på fuglene. Hæng din skydeskive eller stil de dåser, du skyder til måls efter, et sikkert sted. Skyd til måls et sted, hvor der ikke er buske eller krat, for eksempel foran et plankeværk.

Hvis du har planer om at anskaffe dig et luftgevær, skal du være opmærksom på, at der gælder nogle helt specifikke regler for luftgevær. Et luftgevær med en kaliber på 5,5 mm eller derover kræver, at du har et jagttegn, også selvom du kun bruger det i din have.

Giv fuglene mad om vinteren

Du kan fodre fuglene hele året, men de har mest brug for mad i de kolde vintermåneder, når jorden er dækket af frost og sne. Fuglene kan også have stor gavn af ekstra foder i deres yngletid, hvor de skal finde mad til deres unger.

Det er en god ide at fodre med forskellige slags foder. Hvis du hænger foderkugler i træer og samtidig lægger foder på et foderbræt og på jorden, opfylder du behovene hos mange forskellige fugle.

Derfor skal du vælge økologisk tøj til dine børn

Hvad kigger du efter, når du skal købe tøj til dine børn? Kigger du primært efter, at det skal være flot, eller er der noget andet, der betyder noget for dig? Det er sikkert også vigtigt for dig, at tøjet er behageligt at have på, så dine børn har det godt. Hvis det er tilfældet, så kan det være, du skal være bedre til at vælge økologisk tøj til dine børn. Det er der også andre gode grunde til. Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Det er bedre for miljøet

Det er enormt skadeligt for miljøet, når der skal fremstilles tøj. Når man producerer tøj, så anvender man en masse kemikalier. Man sprøjter bomuldsmarkerne, så de ikke bliver beskadiget af skadedyr og ukrudt. Disse kemikalier ender i sidste ende med at sive ned i grundvandet, og det betyder altså, at grundvandet tager skade af tøjproduktionen. Derudover så bruger man enormt store arealer til at dyrke bomuld på. Disse er områder, der i stedet for kunne være blevet brugt til skov, så naturen har det bedre. Det er naturligvis svært at gøre noget ved andet end at tænke over, at man ikke køber mere tøj, end man har brug for. Men når man alligevel skal købe tøj – for det skal man jo og særligt til børn, der vokser så hurtigt – så kan man da lige så godt vælge det, der er mindst skadeligt for miljøet. Lyder det ikke meget fornuftigt? Så hvis du gerne vil være med til at medvirke til, at grundvandet ikke tager skade, når der skal produceres tøj, så vælg økologisk børnetøj!

 

Børn kan få allergier

Det er heller ikke godt for børnene at gå rundt i tøj, der har været igennem så stor en proces med kemikalier. Vidste du godt, at det anbefales, at man vasker ens tøj tre gange, før man tager det i brug, fordi der er så mange rester af kemikalier på det? Sikkert ikke – det er der ikke særlig mange, der gør, og der er derfor heller ikke særlig mange, der overholder det. Det behøves du dog heller ikke, hvis du i stedet for vælger at købe økologisk tøj. Så er det noget, du slet ikke behøves at tænke på! Det er altså ikke bare bedre for miljøet, når du vælger økologisk tøj, det er også langt bedre for dine børn.

Derfor skal du tage cyklen på arbejdet

Har du også overvejet, hvor langt der var til arbejdet? Om man eventuelt kunne cykle distancen? Til det er svaret, ja! Der er altid mulighed for at tage cyklen på arbejdet, så hvis du vil formindske dit klimaaftryk, men ikke ved, hvor man skal starte, så er dette en perfekt mulighed. 

Red klimaet med dit transportmiddel

I stedet for at tage bilen, så få nogle kilometer i benene og tramp i pedalerne. Når man tager bilen på arbejdet, så udleder det som regel en hel masse CO2. Hvis det er en bil, der kører på fossile brændstoffer, kan man mindske det ved at tage cyklen. På de fleste arbejdspladser vil der som regel være nogle gode cykelstativer, hvor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt cyklen vælter og bliver ødelagt. 

Når man fjerne bilerne fra vejene vil man opleve, at der ikke kommer lige så meget os i gaderne. Osen er med til at forurene den luft, som vi alle indånder, og den sætter sig, som et tykt støvlag hen over gaderne og vinduerne. Hvis man fjerner bilerne, vil det simpelthen blive renere helt af sig selv. Når det regner, vil man også opleve, at det ikke er beskidt regn, men fuldstændig klar og rent. 

Det er en fantastisk mulighed for at gøre noget godt for sit nærmiljø, og man skåner endda klimaet i samme omgang.  

I sundhedens navn

Ikke nok med, at det giver et mindre aftryk på jorden, så vil man også opleve at kunne få den daglige motion, som man måske har svært ved at presse ind i en normal hverdag. 

Hvis man cykler 10 kilometer ud til sin arbejdsplads og det samme hjem igen, så har man allerede fået langt over Sundhedsstyrelsen anbefalede motion, hvilket er et kæmpe plus, især hvis man har et stillesiddende arbejde. Derudover så bidrager frisk luft utrolig godt til koncentrationen i løbet af en lang arbejdsdag. 

Hvis man taler om sundheden forbundet med klimaet, så vil man kunne se et fald i antallet af lungesygdomme per år, netop fordi bilosen bliver reduceret. Det er altså ikke kun klimaet, der takker os for at tage cyklen, men også vores eget helbred. Efter en lang periode af nedlukning flere store byer rundt i verden er der endda kommet en helt klar og blå himmel. 

Så grib din cykel, mærk den friske luft og red samtidig klimaet. 

Få realiseret dine boligdrømme

Alle har drømme. Gennem livet får vi flere gange stillet det her spørgsmål; Hvor ser du dig selv om X år? Nogle gange er det fem år, andre gange ti. Spørgsmålet handler ikke kun om hvilke planer man har, men også hvad man går og drømmer om. 

Et sted i denne tidsperiode begynder diskussionen også at handle om ens permanente bolig. Et er at man har en fast bolig nu og her. 

Det kan være et værelse, en studiebolig, et kollektiv eller en lille lejlighed, men på sigt vil man helst bo i noget større. Man vil måske ud i Danmarks fredeligere kanter og få en bolig op og stå til man går på pension. 

Fortiden er ikke fremtiden

Med fremtidsplaner er det også vigtigt at der ikke er for mange hængepartier fra fortiden. Har du en større gæld der er optaget gennem lån for at få råd til at feste, så er det svært at spare op til et godt grundareal. Ligeledes er det nemmere for dig at finde grunde med bebyggelse på allerede. 

Bebyggelsen kan også være ganske fin. Nogle har jo boet der før, og man kan jo antage at fejlede huset noget, så havde de fikset det. Sådan er verdenen bare ikke. Rummene er måske for små til dine planer, eller også ønsker du dig flere rum end der er.

På sigt opdager du at du enten skal gå på kompromis med dine drømme eller lade fortid være fortid, jævne hvad der står på grunden, med jorden og få bygget noget op i stedet, som passer bedre til dine tanker og drømme. 

Besøg nogle udstillingshuse

Men at bygge nyt kan også koste kassen, og man føler ikke nødvendigvis at man ved man siger ja til. I tilfælde som disse kan man snildt besøge nogle udstillingshuse. Udstillingshuse er – som ordet siger det – huse som er udstillede. 

Du får en mulighed for at se et hus og vurderer kvaliteten, velværen og rumligheden og får samtidig muligheder for at snakke med nogle der står bag huset.

Det giver dig en chance for at spare med en byggerådgiver og finde frem til mulighederne for at du kan få et godt drømmehus sat op. 

Dermed ved du at du lægger dine penge korrekt, og investerer i mere end blot et hus; du investerer nemlig i en drøm. Den drøm realiserer du og den vil du kunne nyde langt ud i fremtiden.

Ønsker man Trådløst headset? 

Ønsker man Trådløst headset? 

Hos Blackpods dk kan man se et enormt sortiment af trådløst headset, blackpods dk er eksperter inden for trådløst headset, og ved derfor hvad der er vigtigt, når du skal have nye Blackpods. Noget af det vigtigste du skal tænke over er brugstiden, altså hvor lang tid du kan bruge på sin favoritlydbog eller ens favorit nummer. Er du ude at gå en lang tur og vil høre lydbog på hele tiden er det vigtigt, at høretelefonerne kan spille i så lang tid, som en regner med at være afsted i naturen for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Apple AirPods kommer i et etui, som er en lille boks, som man kan lægge sine Bluetooth høretelefoner i. Her hjælper etuiet dig med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at du ej taber den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig anvendes som strømforsygning, så mens man ej hører til podcast, så oplader etuiet sine Apple AirPods og man vil kunne opleve en længere over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en enorm del af hverdagen, da du ofte benytter disse i din hverdag. Her tager man Apple AirPods frem når man skal vente på noget eller er i tog trafik. Derfor er det essentielt at du har ladet Blackpods op, så man ej behøver stirre ud i luften og ej kan nyde musik.  

Er du en bevægelig type? 

Er man nede for at træne og tit opdager at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan gøre ens træning korrekt, så er Bluetooth headset den stærkeste løsning til dig, da de er foruden ledning og herved garanterer en at der ikke er noget, som forstyrrer en, så man kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ikke kun i sportens verden, at Bluetooth headset er lækre, da de nemt kan benyttes i hjemmet, når man hænger tøj op fordi man kan benytte ens tid effektivt eller blot få det gunstigste ud af en bitter opgave, som en skal klare derhjemme og som du blot helst vil være fri for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

Bluetooth headset kan bruges, når du er på arbejdet og skal fortage opkald, da mange Bluetooth pods nu er med indspiller, så man slipper for at skulle have telefonen oppe ved hovedet. Så kan man ligeledes benytte begge arme samtidig og kan nemmere håndtere en opgaver  

Undgå besvær 

Høretelefoner uden ledning og dermed slipper man det besværlige ledningspinat, som du nemt kan få med høretelefoner, som har ledninger, som let kan blive viklet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til sange. Med Apple AirPods undgår du hele det besvær, som kan komme ved høretelefoner der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne bides over og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan man let slippe for med Apple AirPods 

Hos os ser du sit næste trådløst headset.  

CBD og hudpleje

Når du køber cannabis olie fra formulaswiss så er du sikker på at kvaliteten er i top. Deres olier er nemlig økologiske og fra hampplanter som vokser i Schweiz. Inden det udvindes til olie, så bliver det testet og analyseret på laboratorier. 

De har lavet en ny hudpleje serie, som inderholder økologisk hamp, af høj kvalitet, uden kunstige og farlige tilsætningsstoffer. 

Forkæl din hud

Med CBD anti-age får du en creme, som har en god effekt på din hud. Det er en fugtighedscreme, som nemt absorberer ind i huden, uden at det virker fedtende eller skinnende på huden efterfølgende. Denne creme indeholderholder økologiske ingredienser, og du får en fin bøtte med 300 mg. Anti-age vil have den effekt at mindske fine linjer i huden, og reducerer aldringstegn. Den modvirker: 

  • Pletter
  • Rynker 
  • Fine linjer

Sådan anvendes den:
Denne anti-age fugtighedscreme kan du anvende både morgen om aften. Helst efter, at du har brugt cleanser. Dyp fingerspidserne i cremen, og påfør det på huden i cirkelbevægelserne. Cremen kan bruges i hele ansigtet, men også på halsen. Når du ikke bruger cremen, skal den opbevares et mørkt sted, som for eksempel i skabet.

Du bør ikke bruge anti-age cremen hvis: 

  • Du er under 18 år
  • Du er gravid
  • Du ammer

Er du i tvivl om noget, før du foretager dig, så rådfør dig med din læge først. 

CBD Acne

Køb CBD mod acne hvor du kan se tydelige resultatet efter 3-4 uger på dit acne -udbrud. Det skal påføres på det ramte område i et tyndt lag. Gerne 2-3 gange om ugen, for at du kan se en resultat. Produktet kommer i en lille glasbeholder på 30ml, og den er virkelig drøj i brug. 

Begge produkter er veganske, frit for THC, parabener, farvestoffer, pesticider, herbicider, tungmetaller, toksiner, syntetiske cannabinoider og opløsningsmidler. Vi anbefaler ikke at CBD olien indtages.

Cremer er vigtig for din hud

Når vi er udenfor bliver vores hud påvirket at vind og vejr. Derfor er det super vigtigt at vi gør huden stærkere, og forbereder den bedste muligt. På den måde kan man også sørge for, at man for mindre urenheder. Din hud har brug for fugt, og det er de færreste af os, som får givet vores hud den mængde fugt, som den egentlig gerne vil have. Derfor er det godt have finde en rutine, hvor vi kan få plejet vores hud. Jo mere vi plejer den, jo bedre bliver den. Derudover vil du også tydeligt kunne se en forskel på din hud, da den vil få en helt anden glød. 

Kend din hudtype

Først skal du finde ud af hvilken hudtype du har. Er den meget tør, eller er den fedtet? – For hvis den er fedtet, så skal man passe på med at finde et produkt, som gør huden endnu mere fedtet. Ovenstående produkter som indeholder CBD er rigtig gode cremer som giver din hud fugt. Først renser du din hud med cleanser, og derefter påfører du cremen. Det samme gør du om aftenen, da det er vigtigt at din hud får masser af fugt over natten, da vi frigiver meget sved når vi sover. 

Få et nyt lån!

Få et nyt lån!

Vi danskere har på nuværende tidspunkt oplevet en utrolig voldsom ændring i deres liv, hvilket har haft en stor effekt på deres økonomi. Covid 19 har naturligvis gjort flere danskere bekymret for fremtiden. Mange erhverv er blevet dybt påvirket af uretfærdige restriktioner påført af Mette Frederiksen, hvilket har resulteret i økonomiske problemer for forretninger og befolkningen. Med denne usikkerhed i landet i henhold til den store åbning har fået en del borgere til at efterlyse mulighederne hos bankerne. Hos Letfinans modtager du en yderst professionel bank med god sparring i forbindelse med deres låne muligheder, hvortil Letfinans giver dig et sikkerhedsnet for hele familien.  

Danskernes levevis er desværre virkelig påvirket af massive restriktioner, som har haft kæmpe påvirkning på vores økonomi, hvilket har kæmpe konsekvenser for hele verdenen. Manglende adgang til indkøb og sociale begivenheder har udviklet problemer på en del måder i samfundet. Vi har ikke haft adgang til at besøge venner og bekendte i næsten et helt år. Dette har desværre medført ekstrem mange mennesker er blevet deprimeret. Men det mest omtalte område vedrørende pandemi situationen er de økonomiske efterfølger som har haft effekt på næsten hele det danske samfund. Sindssyg mange lønmodtagere har været hjemsendt eller er blevet fyret fra deres job, som har påført en hård nedgang i deres økonomi. Dette har selvfølgelig også haft påvirkning på danskernes sind, eftersom penge og tilfredshed tit er tæt forbundet. Hvordan kan du få kontrol over økonomien? Hvis I ønsker at undgå at udvikle stress, så skal du overveje et billig lån hos Gobanker. Et billig lån kan give dig flere penge på bankbogen, derefter du hurtigt kan få råd til at dække dine behov. Muligvis er din arbejdsplads virkelig påvirket af denne nedlukning, og har de nødsaget til at nedlægge din stilling. Nu har du pludselig ikke råd til at dække jeres udgifter, samtidig med at I søger efter jeres næste arbejdsstilling. Heldigvis kan I hurtigt få betalt for jeres udgifter med et billig lån. Du kan ved lethed få beregnet et lån med deres lånberegner, som findes på Gobanker webpage. Med et billig lån hos Letfinans skal du blot læne dig tilbage i lænestolen, mens Letfinans gør arbejdet for dig. Hvis I står og mangler økonomi til det nye køkken, skal du bare sende en ansøgning til Letfinans, hvorefter banken laver beregningerne som så bliver sendt videre til bankerne. Det eneste I skal overveje, er at få valgt det lån som passer bedst til dine behov. Hvis I skal have fundet et billig lån, så skal I vide, at processen hos Letfinans er uforpligtende. Det vil sige, at I kan uden problemer bruge Letfinans lånberegner, udfylde deres anmodning og modtage tilbud uden at være forpligtet til at gøre brug af et tilbud.  

Hvem har kontrol på pengene i privaten? Det sker typisk at folk begynde på en del lån i deres liv, hvortil det er særdeles nemt at miste overblikket over hvor mange lån du egentlig har og hvad status på disse lån er. Her kunne det utrolig klogt, hvis du kunne få overblikket og kun betale til et lån, fremfor at skulle betale til billån, osv. Der kan faktisk spares en del penge på dette område – hele 35.000 kunder har sparet i nabolaget af 19.000 årligt på deres lån ved at udforske muligheder i forbindelse med et samlelån. Har I hørt om et samlelån før? Du kan få en virkelig professionel bank som Letfinans til at samle alle dine lån for jer, så du kun skal betale til et sted. Letfinans vil virkelig gerne assistere jer med at få kontrol på jeres økonomi, og hvis du muligvis tænker et samlelån, så får du samlet alle dine lån hos en bank, hvilket giver jer et meget forbedret oversigt over din privat økonomi, mens du på samme tid modtager muligheden for at spare penge. I kan spare penge ved at indsamle jeres lån et sted, eftersom en stor mængde mindre lån kan være særdeles bekosteligt i løbende udgifter, hvor du med et samlelån kan spare penge på de månedlige udgifter.