NORTAGG ER DIN GROSSIST TØJ! 

NORTAGG ER DIN GROSSIST TØJ! 

NORTAGG er erfarne inden for elektronik grossist og har gennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har gigantiske mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive leveret hos jer. Mangler jeres organisation den bedste skærmbeskyttelse så er du ankommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor engros elektronik har vi en del solide tilbud til vores kunder. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiltelefoner operer optimalt og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som elektronik grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG en del muligheder for at ordne dine problemer. NORTAGG har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af jeres telefoner. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre telefon tilbehør engros, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og holdbart glas, som giver os et fantastisk produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk vare udvalg af høj kvalitets tøj, hvor du kan finde alverdens gode valgmuligheder. Mangler du påklædning til dine ansatte? Vi har for det meste fantastiske jakker af den bedste kvalitet, og vi tilbyder grossist tøj, så du kan bestille de rigtige mængder til jers organisation. NORTAGGs kæmpe udvalg strækker sig over flere forskellige kategorier, og NORTAGG kan derfor tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid klar til at leve op til jeres krav og distribuere den rigtige mængde. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe sortiment af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres hjemmeside. Vores sortiment vil også hjælpe din virksomhed i den kommende periode nu hvor varmen kommer tilbage til Danmark og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til golf. Som engros tøj har vi for det meste et fuldt lager og stabile tilbud parat til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi leverer kun med produkter i den bedste kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er dermed ofte velkomne til at rapportere en vurdering efter I har givet vores tøj en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.