Miljø

Gør noget godt for miljøet

Inden for de seneste par år er der kommet rigtig meget opmærksom omkring miljøet og hvad vi alle sammen skal gøre for at udlede mindre Co2-gasser. Man kan for eksempel starte i det helt små ved at genbruge hvad man ellers ville smide ud, sortere affald og spise mindre kød i hverdagen. Hvis man har en have, kan man plante et træ, der bærer frugt og efter noget tid selv drage nytte af skønne æbler til efteråret.

Plant et æbletræ i haven

Man behøver ikke at have en kæmpestor have for at bruge sine grønne fingre til at plante træer. Æbletræer kommer i lige så mange varianter og størrelser som de frugter de bærer, så du behøver blot at sikre en lille plads til det lille træ. Som sagt er der mange forskellige sorter, der varierer i sødme og farver, men en af de mest kendte i Danmark er et gråsten æble, som kan plukkes til efteråret og kan nydes i desserter, kager, til flæskestegen eller bare helt som det er. Ved at plante et træ gør du også noget godt for miljøet, da der på årlig basis bliver fældet alt for mange træer og plantet alt for få.

Forkæl dig selv med en tur på festival

Nogle gange kan det være stressende at skulle tænke på hvordan global opvarmning påvirker Jorden og vores tilværelse. Så kan det være forfriskende og befriende at tage fri fra den tankegang og for eksempel nyde nogle af dine andre hobbyer. Måske er du stor musikfan og trænger til at høre det live? Så bør du tage på Copenhell-festivalen i København, hvor heavy metalmusik er i hovedsædet og man kan feste og headbange til masser af fed musik omringet af ligesindede fans i flere dage i træk. Find flere praktiske oplysninger om Copenhell online, så er du forbedret, når festivalen bliver afholdt.