Spar tid og penge med de rette vinduespudsere

Brug gerne din lokale vinduespudser, når din regelmæssige vinduespudsning skal finde sted. Har du ikke allerede en fast aftale med en vinduespolerer, så kan du med fordel få lavet sådan en hos os i CL Polering. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor for os.

Vi er et pålideligt og meget erfarent vinduespudserfirma, der også kan tilbyde andre former for serviceopgaver. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning.

Vi kører på hele Sjælland, og vi har også mange tilfredse kunder i Køge. Skal du være den næste på den liste, så kontakt os gerne i dag, så lægger vi dine vinduer ind på listen.

Brug en lokal håndværker

Støtter du også helst de lokale håndværkere? Så kan du med fordel kontakte os for en vinduespudsning i Køge. Vi kører altid lige i nærheden, og vi lægger gerne vores vej forbi din bolig.

Vi kender dit lokalområde vældig godt, så vi ved, hvor hyppigt det er nødvendigt at pudse vinduer lige netop der, hvor du bor.

Vi pudser samtlige ruder

Du afgør selv, om du skal pudse alle dine ruder, og om det både skal være indvendigt og udvendigt. Når den aftale er på plads, så kan du være helt sikker på, at samtlige ruder er pudset. Også dem, som er vanskelige at komme til.

Med vores ekspertise og vores specialudstyr skal vi nok sørge for, at alle dine ruder kommer til at blive rene og strålende, inden vi forlader din matrikel.

Vi arbejder systematisk og professionelt med en stor faglig stolthed. Det vil du kunne se, når vi arbejder. Og du vil bestemt også kunne se, det, når vi er færdige med en opgave.

Ydelser

Det er langt fra kun vinduespudsning, vi tilbyder vores kunder i Køge. Vi tilbyder også opgaver som for eksempel: facaderens, algerens, tagrens, fliserens og solcellerengøring. Skal du også have udført en eller flere af disse opgaver, så er det bare at kontakte CL Polering, så kan vi i fællesskab få udarbejdet en individuel løsning, så den passer perfekt til dit behov.

Det er praktisk at have alle disse ydelser samlet hos det samme firma. Det er det både for kunden og for os. Dels kommer vi til at kende dit hus og dine ønsker, dels kan vi nemt lave en fast aftale om, hvornår det forskellige skal udføres.

Vi har stor erfaring i de opgaver, som vi udfører. Lad trygt os udføre dem for dig også.

Vi tilbyder også ejendomsservice

Vores pakke af ydelser kan også udvides til at omfatte grundig og alsidig ejendomsservice. Kontakt os for en skræddersyet aftale om, hvad I skal have udført på ejendommen.

Vi har også mange tilfredse erhvervskunder i Køge og omegn.

Hvis du og nogle af dine naboer vælger at lade os pudse jeres vinduer den samme dag, så sparer det os for både tid og kørsel. Det vil vi gerne honorere, og det gør vi i form at den ordning, som vi kalder naborabat.

Det går simpelthen ud på, at alle, der vælger at være med i ordningen, får pudset vinduer til rabatpriser. Selv om priserne hos CL Polering i forvejen er ret fornuftige, så er en rabat jo aldrig dårligt.

Får du nogle af dine gode naboer med på sådan en aftale, så er det en fordel for alle parter.