Energi

Nyt tag vil gøre din bolig mere energivenlig

Har du overvejet at få nyt tag? Ved du godt, at det har en stor og positiv effekt på miljøet at skifte tag? Derudover er nyt tag også ensbetydende med store varmebesparelser. Læs meget mere om det i artiklen herunder.

Nyt tag er den direkte vej til en lavere varmeregning

Bor du i et ældre hus, hvor taget har set bedre dage? I så fald er der mange penge at spare på din varmeregning ved at få udskiftet taget. Taget har nemlig en voldsom betydning for, hvor meget varme, der går til spilde og slipper ud i atmosfæren.

Med et nyt og solidt tag kan du holde på meget mere af den varme du bruger, hvilket betyder, at du udnytter varmen mere effektivt og derfor kan se frem til en lavere varmeregning. Selvom nyt tag er forholdsvist dyrt, så skal du huske på, at du sparer mange penge på dit varmeforbrug.

Drop gør det selv: Brug en professionel tømrer

Hvis du ikke har erfaring med taglægning, så frarådes det på det kraftigste at gå i gang med det selv. Du bør til hver en tid hyre en tømrer til arbejdet, da han eller hun har den fornødne erfaring som det kræves.

AK Byg er et super godt eksempel på en tømrervirksomhed, der forstår at levere kvalitet og god service. AK Byg har stor erfaring med opsætning af nyt tag, hvorfor du med fordel kan tage kontakt til dem, hvis du bor i nærheden af firmaet.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at taget bliver lagt på en korrekt måde. En enkelt lille fejl ved taglægningen kan betyde, at der kommer en stor tagskade som vil koste dig mange penge.

Har du overvejet at leje en saxlift?

Det kan være en ganske god ide at leje en saxlift, da etablering af nyt tag typisk foregår i en vis højde. Med en saxlift giver du dig selv og tømreren de bedste arbejdsforhold, da denne form for lift er uhyre nem at arbejde fra.

Derudover er det i øvrigt også en god ide at leje saxliften selv og ikke lade tømreren gøre det, da tømrerfirmaet typisk vil tage flere kroner og øre for det, end hvad du selv kan leje saxliften for.

Læs mere om saxlifte her.