Sådan minimerer du husstandens CO2-udledning

Vil du gerne minimere din CO2-udledning, men er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad? Frygt ej. Denne artikel tager dig i hånden og giver dig et par super gode bud på, hvordan din husstand minimerer udledningen af CO2.

Brug træpiller fremfor almindelig brændsel

Det kan i den grad anbefales at bruge træpiller fremfor almindelig brændsel. Den helt store fordel ved træpiller er nemlig, at de er meget mere effektive til at udnytte varmen i forhold til almindeligt træ.

Derfor kan du både spare mange penge og minimere din CO2-udledning ved at benytte dig af træpiller i brændeovnen i stedet for almindelig træ fra skoven som du har kløvet.

Hvis du gerne vil se, hvad træpiller lige for tiden koster, så kan du med fordel tage et nærmere kig her. På denne side sælger de træpiller til ganske gode priser samtidig med, at kvaliteten er helt i top. Det vil sige, at du får uhyre meget varme ud af hver eneste træpille.

Skift den benzindrevne bil ud med en elbil

En anden god måde at minimere din CO2-udledning på er ved hjælp af en elbil. Elbiler bliver stadig mere populære og om ganske få år forventes det, at ca. 30% af alle bilejere har en elbil.

Elbilens helt store fordel er, at den er uhyre miljøvenlig, da den kører på el og ikke benzin/diesel som forurener rigtig meget.

I stedet for at gå all in på en elbil, så kan du i stedet tage et kig på en såkaldt hybridbil. Hybridbilen er en kombination af benzin og el og er meget effekt i forhold til forbrug og CO2-udledning. Hos Viabiler forhandler de i øvrigt et stort udvalg af hybridbiler som forventes at blive en meget populær biltype inden for nærmeste fremtid.

Tænk over dit forbrug af vand, når du går i bad, børster tænder osv.

Tænker du nogensinde over, hvor meget vand du bruger, når du går i bad? Hvis ikke, så bør du gå i gang med at tænke over det. Der er nemlig mange penge at spare ved at bruge mindre vand, når du går i bad. Derudover mindskes CO2-udledningen også, da du ved at bruge mindre vand alt andet lige bruger mindre af det varme vand.