Hvor kan jeg leje en bus i Danmark?

Der er ingen tvivl om, at det kræver sin mand eller kvinde, at hamle op med denne hjemmeside. Det er nemlig efter vores vurdering en af de absolut bedste på markedet for hvor man kan leje en bus. De har mere eller mindre bestået samtlige parametre, for hvordan du lejer en bus bedst muligt.

Efter et længere interview med ejerne står det klart, at ligesom når mange andre starter en hjemmeside eller virksomhed – så er det fordi de har fundet et uløst problem, og det samme har været tilfældet for ejerne af busguru.dk.

Det startede eftersigende sådan, at de hurtigt fandt ud af, at busbranchen var hvad de siger ”en smule gammeldags og på grænsen til umoderne, der var nogle seriøse mangler, som vi relativt hurtigt kunne konstatere, og af netop denne årsag valgte vi at åbne vores side som i finder af ovenstående.”

Jeg valgte før jeg skrev dette indlæg at lave de samme undersøgelser, og helt korrekt så er det hamrende svært at finde gode tilbud på leje af turistbusser, festbusser eller bare en minibus – så jeg kan nemt sætte mig ind i, hvor nemt og godt dette tiltag er. Jeg er desuden af den overbevisning, at jo mere konkurrence på et marked jo bedre for slutbrugerne og for virksomhederne i samt branche. På den måde tvinges de ældre busselskaber, som måske altid har kørt som de gør, til at nyfortolke sig selv – og det er på ingen måde skidt for os andre.

Så hvis du mangler et billigt og godt sted, hvor du vil leje en bus, så er busguru.dk det helt rigtige sted for dig at starte. De er hamrende effektive, og kan klare et tilbud på intet mindre end 24 timer – hvilket i og for sig er ualmindeligt godt i denne branche. Vi mener nemlig, at hvis man kan levere denne service, så har man et rigtig godt syn på tingene og det må vi sige de har.

Kort om ejerne, så er de nyuddannet og kommer derfor med en relativ flot bagage på trods af dette. De er tidligere ejere af lignende sider og har faktisk en del erfaring indenfor busbranchen, og derfor vil vi med sikkerhed spå dem en rigtig fin fremtid i dette fag. De er super vellidte i branchen og samarbejde med de store busselskaber, så på den måde er du som kunde altid sikret at de holder hvad de lover. Her er det selvfølgelig altid vigtigt, at huske på at hvis man ikke formår at leve op til kundens forventninger, så er man heller ikke særlig lang tid i branchen.

Du bør hvertfald tjekke deres flotte hjemmeside ud, og sende dem en mail via deres kontaktformular, som du finder på forsiden og alle andre undersider – denne skriver du blot til såfremt du vil have sendt et tilbud på lige netop din bustur. Du er aldrig forpligtet til at tage imod tilbuddet, det er blot en måde hvorpå du kan se om tilbuddet ligger indenfor jeres budget, og det må vi sige de virkelig formår at gøre.

Det er skarpe priser – måske de bedste på markedet – men det vil du hurtigt opleve.