Nyheder

Hvem kommer med Superligaens skarpest opstilling?

Fodboldsæsonen er officielt blevet sparket i gang herhjemme i Danmark, og man spørger sig selv, hvordan det kommer til at gå i Superligaen i år.

Modsat mange af de større ligaer i Europa, har mange af holdene herhjemme nemlig potentialet til at slås for top 3 i Superligaen i år, og vi går derfor en rigtig spændende sæson i møde.

Hvad mener eksperterne?

Som altid er der travlt hos de danske bookmakere, når Superligaen skydes i gang, fordi man allerede fra starten af kan spille på, hvem mestrene bliver i år. Jo tidligere man spiller, jo højere odds, så der har været virtuelle køer inde på bl.a. bet365 og Unibet, hvor langt de fleste fodboldodds i Danmark bliver lavet.

Unibet, der endda har haft flere eksperter inde for at give deres besyv med, har endda tilbudt, at man kan få bonus ved unibet for at lokke flere af de langsigtede væddemål over på deres hjemmeside.

Som mange kan nikke genkendende til, er eksperter og fodboldentusiaster dog meget sjældent villige til at spå om, hvordan en sæson vil gå. Det kan sammenlignes med metrologer, når de begynder at blive spurgt, om vi får godt vejr til sommer, hvor de må bruge sammen svar som mange fodbold trænere også bruger, ”Vi håber på det bedste, og så må vi se, hvordan det går”.

Derfor er det også med en del usikkerhed, at de forskellige odds bliver sat af bookmakerne, så hvis man har en god fornemmelse, er der god mulighed for at tjene store penge. Man skal dog skynde sig ind, hvis man vil nå de helt høje odds, da kick-off i de første kampe som regel begynder at give faldende odds. Derfra må man, som trænerne siger, se hvad sæsonen byder på, og om den måske ender i gevinst.