Nyheder

10 gode råd til et bedre parhold

Flere og flere personer bliver skilt i denne moderne verden, og det store spørgsmål er uden tvivl hvorfor situationen er sådan. Der er ingen tvivl om, at mangel på spænding i soveværelset nok er en af årsagerne, og derfor har vi i denne uge valgt at sætte fokus på dette. Vi har nemlig fundet det middel til at løse dette. En erotisk portal (kan findes her: https://lovebuddy.dk)har nemlig formået løbende at bringe nye spændenede artikler og indlæg om alt mellem himmel og jord – hvertfald indenfor den erotiske branche, og dette er vores første og klart bedste råd til at få idéer og inputs til hvorledes du kan udfordre din partner mere end du måske allerede gør.

Vi er af den opfattelse, at man altid kan udvikle på sine bedrifter, og det samme kan du selvfølgelig også gøre i soveværelset, så derfor bør du helt sikkert bruge hvad der svarer til 10-20 minutter en gang om ugen på denne portal – på den måde sikre du dig, at du får information på en konstruktiv måde og fra nogle helt friske øjne, som ikke kender jeres situation.

De er sat i verden for at oplyse omkring hvor den erotiske verden bevæger sig hen, og dette har de gjort til UG.

Vi tror på, ligesom en bred andel af analyser viser, at hvis man ikke formår at udfordre sin partner i sengen, så har man et ikke holdbart forhold.

Denne kommentar stammer fra analyser på tværs af verden, og hvis man lige slår op i helikopteren og tænker over den sætning, så giver det jo god mening, at hvis du keder dig i soveværelset med din partner og ikke har det sjovt under samlejet – så er det nok ikke jer der hører sammen længere. Vi har i vores redaktion relativt mange som danner parforhold på den måde, at de ikke ønsker at være sammen med deres partnere hvis ikke de har det sjovt i sengen.

Dette er selvfølgelig en unik måde hvorpå man definere ens parforhold, men det er måske ikke en helt dum indikator på, at der snart skal ske nået. For hvis du keder dig, jamen hvorfor skal du så bruge din tid på nået som du ikke føler dig inspireret af. Det er et spørgsmål der er ualmindeligt svært for de fleste at svare på.

Tag ansvar for dit parforhold

Du bør nemlig tage ansvar for, at der sker nået og at det ikke bare går hen i ingenting. Derfor bør du vende situationen med din partner, hvad han/hende ville sige til, at få et erotisk produkt ind i husstanden. Vi tror nemlig at det vil bringe en masse glæde for jer begge. Man samles nemlig på en helt anden måde, end var det ‘bare’ normalt. Derudover får i en unik og lidt sjov leg sammen, som kun I to kender til.

Derfor vil jeres forhold altid være unikt, eftersom i vil huske hinanden for sådan nået. Der skal nemlig ikke meget mere til end et produkt til 99 kr., for om du vil blive husket som en god partner i sengen eller som den mere kedelige – og til dette ved vi allesammen jo godt i hvilken kategori man vil ligge.