Vælg de rigtige gardiner med gardinbussen

Hvis du for nylig er flyttet, blevet husejer, eller hvis blot gardinerne i dit hjem trænger til udskiftning, så kan et bekendtskab med den service, som gardinbussen kan tilbyde dig, være gavnligt. Og så kommer det hele til dig!

Det er en service, der bringer udvalget til dig og sørger for, at du har de bedste betingelser for at tage de rigtige valg. Det gælder både i forhold til typen og farven, men også målene, da du i hele processen bliver guidet og hjulpet af en fagperson.

Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er en service, hvor udvalget af gardiner og fagfolk kommer hjem til dig, så du kan se de forskellige typer og muligheder i de rum, hvor det giver mening. Så kan du få den rigtige fornemmelse af farve og type gardin i de pågældende rum.

Når så du har valgt, hvilke gardiner du ønsker, så bliver der målt op af en fagperson. Det sikrer dig et godt resultat og du undgår selv at stå med det samt risikere at måle forkert og derfor ende med et uheldigt resultat eller være nødt til at gøre det om.

3 gode grunde til at vælge gardinbussen

Der er i hvert fald 3 gode grunde til at vælge gardinbussen til at vejlede og hjælpe dig i udvælgelsesprocessen samt udførslen.

For det første, så giver det et bedre resultat. Det gør det, fordi udvælgelsen af, farve og type gardin er sket i dit eget hjem, i de rum som det drejer sig om, i stedet for en butik med helt andet lys og indretning end i dit hjem.

Du kan se farverne og mulighederne i det miljø, hvor de skal placeres. Så slipper du for at komme hjem med et produkt, som slet ikke passer ind. Derudover, så kan du få råd og vejledning omkring dine muligheder af en fagperson, der kan se rummet og de vinduer, som det drejer sig om og derfor kan give endnu bedre råd og vejledning.

Gør et uoverskueligt projekt overskueligt

For det andet så slipper du for at stå med skinner i standardmål, uoverskuelige metervarer eller kompliceret opsætning. Det hele bliver gjort for dig. Alt fra opmåling til produktion og til sidst monteringen. Det bliver alt sammen gjort af personer fra gardinbussen, der ved, hvad de laver.

For det tredje så kan gardinbussen være din vej til at få det gjort. At sætte gardiner op i et nyt hjem eller at udskifte de gamle kan være et utrolig uoverskueligt projekt. Det kan være forbundet med udskydelser og udfordringer, men med gardinbussen skal du blot vælge, hvilke typer og farver du ønsker efter at være blevet rådgivet af en fagperson.

Det betyder derfor, at det uoverskuelige projekt pludselig bliver overskueligt og det eneste, som du skal gøre, er at bestille et besøg af en gardinbus og vælge, hvad du vil have – så klarer fagfolk resten for dig. Gardinbussen kan derfor være den nemme vej til et ønskeligt resultat og de rigtige gardiner til dit hjem.