Nyheder

De bedste udendørsaktiviteter denne vinter

Elsker du også at være udenfor – selvom vejret måske ikke er det bedste om vinteren. For mange er vinterens kolde og våde vejr lig indendørsaktiviteter. Men at være udenfor har rigtig mange fordele, da du både kan være mere miljøvenlig og få en masse frisk luft udenfor, som er virkelig sundt for krop og sjæl. Læs med her og find ud af, hvad du kan lave af spændende udendørsaktiviteter denne vinter. Der er massere at tage fat på.  

Oplev vinteren i Tivoli eller en anden forlystelsespark 

De fleste forlystelsesparker er ikke kun åbne om sommeren. Derfor er der ofte gode muligheder for, at dig og dine venner eller familie kan opleve en udendørsaktivitet i for eksempel Tivoli eller en anden forlystelsespark, når vi når til marts. Her er det stadig koldt og blæsende udenfor, men med de fede oplevelser i parken, vil i helt sikkert hurtigt glemme både kulde og det våde vejr. Hvis I er heldige skinne solen måske, når I besøger parken. Hvis I er mere til at tage i en park igennem januar eller februar, kan I for eksempel gå en tur rundt mellem de lukkede forlystelser på Bakken, eller tage en tur i en zoologisk have, som heldigvis kan findes over hele Danmark. 

Stå på skøjter eller oplev et udendørs badeland 

Når det er vinter, kan en udendørsaktivitet være at udfordre sin balance på et par skøjter. Skøjte- eller skiløb hører virkelig vinteren til, og når turen i år ikke kan gå til for eksempel de østrigske pister på grund af Covid-19, kan en hyggelig tur i skøjtehallen være en god erstatning. Selvom det kan være intimiderende og svært at stå på skøjter, er det en god måde at bruge en hyggelig eftermiddag med dine venner eller din familie. Og I er helt sikkert alle lige dårlige, så det er bare at komme op på skøjterne og give det et forsøg. Hvis du ikke er så vild med kulden og i stedet bare savner charterferierne til de varme lande, kan en hyggelig tur i et udendørs badeland eller i en udendørs svømmehal være et hit. Du behøver hverken have børn eller selv være et barn for at nyde en tur i svømmehallen. Blot du har lidt fantasi og modet på at være ligeglad med, hvad folk omkring dig tænker, kan du få en sjov og spændende tur i svømmehallen. De fleste svømmehaller og badeland har masser af vandlegetøj, som alle hallens gæster kan benytte sig af – uanset alder. Her der to gode udendørsaktiviteter. 

En simpel gåtur er altid et hit 

Synes du, det lyder lige voldsomt nok med udendørs badeland eller en balance krævende tur på skøjter? Så kan en helt almindelig gåtur også være et sikkert hit denne vinter, når du gerne vil ud for at nyde naturen. Tag din veninde under armen, lav eller køb en lækker varm kop kaffe eller kakao og tag en lang snak, mens i går igennem skovens træer og bladende eller sneen under jer knaser. Det er virkelig en skøn oplevelse. Der er altså massere af udendørsaktiviteter denne vinter.