Spar på strømforbruget – brug et tørrestativ!

Der er mange gode grund til, hvorfor man skal vælge at tørre sit tøj på tørrestativ frem for i en tørretumbler.  Det er ingen hemmelighed, at en tørretumbler sluger en del strøm og energi. Det kan være at man bruger den i mindre grad sammenlignet med køleskabet og andet forbrugselektronik i hjemmet, men de få gange man bruger tørretumbleren sluger den utroligt meget strøm. For at sætte tingene lidt mere i perspektiv, så kan en familie spare helt op til 2.000 kr. ved at tørre tøjet på et tørrestativ i stedet for i en tørretumbler. Nu er det heller ikke alle der ejer en tørretumbler, og som derfor er nødsaget til at benytte sig af fælleskælder, og det er der heller ikke noget galt i. Dog kan det til tider være frustrerende ikke at kunne komme til en tørretumbler, når man skal bruge den. Derfor er et tørrestativ en hurtig og praktisk løsning.

Vi du gerne undgå strygejernet?

Udover at spare en større sum penge på elregningen, så er det væsentligt sundere for tøjet at blive lufttørret frem for at tørre i en tørretumbler. Det er fakta, at tørretumbleren slider på tøjet og krymper det. Og mange af os har prøvet hurtigt at smide skjorten eller en trøje i tørretumbleren fordi man skulle ud af døren i en fart. Men det går aldrig som planlagt, da tøjet bliver krøllet og så skal der stryges. Her er tørrestativet også løsningen, hvis du helst vil undgå strygebrættet og strygejernet. Sagt med andre ord, så er det faktisk et must at have et tørrestativ i hjemmet. Vil man gerne spare lidt på elregningen, og derved ikke starte tørretumbleren hver gang – så kan man sagtens tørre sit tøj på et tørrestativ. Og når det kommer til strygning kan man ofte springe det let og elegant over, og hænge tøjet direkte i skabet.

Nemt og praktisk!

Tørrestativet er bare mere besparende og praktisk, og der findes forskellige modeller og designs i alle prisklasser, så der er for enhver smag og pengepung. Det som kun få ved er, at der faktisk findes tørrestativer både til udendørs-og indendørsbrug. Desuden kan man vælge forskellige tørrestativ modeller, alt afhængigt af hvor mange man er i husstanden – her kan valget være imellem fritstående, loftmonterede, vægmonterede, med og uden vinder og med videre. Udover at være besparende og praktiske, samt nemme at flytte rundt med – så kræver tørrestativer ikke meget opbevaringsplads i hjemmet, hvilket er jo altid er et plus. Køb et tørrestativ her og bliv mere miljørigtig.