Sådan gør du noget godt for ham på 7 geniale måder

Send ham frække SMS’er

Frække SMS’er, eller sexting, som det også hedder, er utroligt populært – Og med god grund! Det er en fantastisk måde at opbygge en fræk stemning på, en slags digitalt forspil, inden I overhovedet er i samme rum. Du kan pirre hans sanser med ord og lægge op til, hvad du har lyst til, at der skal ske når I ser hinanden. Så kan du være sikker på, at han er klar til at flå tøjet af dig, så snart han træder ind ad døren.

Invester i frækt lingeri

Der er næppe noget så komfortabelt, som at have sine store mormor-trusser på – Men det gør næppe noget særligt spændende ved din mands underliv. Derfor bør du investere i frækt lingeri. Det er faktisk ikke hun for hans skyld, men også for din egen. Smukt og velsiddende undertøj sender nemlig din selvtillid helt i vejret.

Skift stillinger

Hvis I har været sammen længe, kan det være nemt hurtigt at falde tilbage på nogle enkelte stillinger i sengen. Hemmeligheden bag tilfredsstillende sex er variation. Pas på med at genbruge de gode gamle stillinger, men forsøg at pifte jeres rutiner op med nye stillinger.

Køb jer en kopi af bogen om Kama Sutra.

Når vi nu alligevel snakker om stillinger, hvorfor så ikke købe verdens mest klassiske sexbog? Find sammen ud af, hvor mange I sammen kan lære at mestre og se, hvordan jeres sexliv kommer til at blomstre.

Begiv jer udenfor

Hvem siger, at sex kun skal være i sengen? Husk på, at verden ligger åben for jeres fødder! Tag hinanden med udenfor og se, hvilke nye, kreative og risikofyldte steder, I kan nyde hinanden.

Find selvtilliden frem

Når alt kommer til alt, kan du læse listen til ende her. Lige meget hjælper det dog, hvis ikke din selvtillid er intakt. Ingen mængde af fantastiske stillinger og tricks kan tilfredsstille din mand, hvis ikke du er selvsikker omkring dig selv og jeres parforhold. Husk på at du er fræk, og det synes din mand også. Lad din selvsikkerhed stråle fra hele din krop – Det tænder med sikkerhed din mand.

Vær bevidst omkring, hvad du kan lide

Dette punkt går lidt hånd-i-hånd med det foregående. Vil du gerne tilfredsstille din mand? Så lad ham komme indenfor i din verden. Sex går trods alt begge veje, og han vil ikke være helt tilfredsstillet før han ved, at han også har gjort det godt for dig. Fortæl ham derfor, hvad du kan lide og hvordan du kan lide det.

Kilder: