EnergiMiljø

Mindre energispil og mere miljøvenlighed med film på vinduer

Energispild er noget de fleste virksomheder, som private gerne vil gøre en indsats for, i sær hvis det også kommer dem selv til gode i form af bedre livskvalitet eller bedre økonomi.

En af de måder hvorpå man som virksomhed eller privat kan være mere miljøvenlig, er ved at få opsat noget film på sine vinduer. Det mest brugte i denne henseende er vinduesfilm eller vinduesfolie.

Vinduesfilmen er energivenlig og miljøvenlig, grundet dets egenskaber mod varmeproblematikker. Om sommeren er der rigtig mange der må gøre brug af aircondition eller andre nedkølende tiltag, der er meget energitunge og derfor er energiregningen henover de varme måneder gerne ret stor. Tilmed er det hårdt for miljøet at bruge de ekstra ressourcer på at få kølet et kontor eller en dagligstue ned.

Får i implementeret film på vinduerne er det en god måde at omgå mange varmeproblematikker, da dette film gør at solens ikke stråler på samme måde skinner igennem vinduet og varmer lokalet op. Dermed kan dette film på ruderne give både en bedre energiregning samt også en mindre miljøspild for den enkelte. Kan vi alle hjælpe lidt til miljøet, er vi kommet et godt stykke af vejen.

Film på vinduerne er også en sikkerhedsforanstaltning

Udover at være gode til at sænke budgettet til drift i form af bedre nedkøling af lokaler, har film på vinduerne også den fornemme egenskab at være god til at forhindre indbrud. Filmen kan sætte på vinduerne så det er umuligt at sen ind udefra, men så medarbejderne eller beboerne i huset stadig kan se ud.

På den måde frister man ikke svage sjæle, hvis man har ting af stor værdi stående – samtidig bliver det sværere for mere organiseret tyveri at holde øje med hvilke huse der er spændende at bryde ind i, hvis man ikke kan se hvad der på den anden side af vinduerne. Er du interesseret i at købe film til vinduer, både til private og til virksomheder kan det gøres her: http://www.bbnnordic.dk/afskaermning-og-sikring/solfilm.html

BBN leveret interiører til din virksomhed

Udover solfilm som beskrevet udenfor, leverer BBN Nordic også måtter til virksomheder. Du kan se udvalget af måtter her: http://www.bbnnordic.dk/maatter.html

På den måde er BBN Nordic for mange virksomheder en ideel leverandør, da de kan klare meget af det interiør du skal bruge til din virksomhed. Solfilm og måtter bør i dag være en del af enhver virksomhed, fra de helt små til store. Linkene herover kan bruges til at få inspiration til en forhandler.