Nyheder

Miljøvenligt tøjforbrug

Hvert eneste år bliver der produceret mange tusinde tons tøj. Meget af dette ender i bunker og atter bunker på skrotpladser rundt omkring i verden. Mange mennesker har så meget tøj i skabene, at de ikke engang formår at bruge bare halvdelen af det. Overforbrug af tøj er hårdt for miljøet. Derfor bør vi tænke os om og købe hvad vi har brug for, og ikke hvad vi tror vi får brug for.

Slips til manden

Lad os eksempelvis gå ud fra slips. Slips er en accessoires til mænd som kommer i mange farver og former. Du behøver ikke at have 10-15-20 forskellige slips hængene i dit skab, hvoraf du aldrig nogensinde bruger de fleste. I stedet skal du tænke over hvor og hvornår du bruger slips, og på den måde finde måske 3 – 5 rigtig gode kvalitets slips, som du kan være glad for i mange år.

Hvilke slips skal jeg vælge?

Et slips er ikke bare et slips. Et slips kan være festligt, formelt, stilrent og meget andet. Du kan have slips på, på arbejdet, til barnedåb, påskefrokost, julefrokost, bryllup osv. Når du skal vælge slips skal du tænke over hvor du typisk ville bruge slipset, og hvilket outfit du vil have på. Skal det være et tyndt slips, eller skal det være et tykt slips? Skal det være ensfarvet, eller skal der være mønster på?

Sørg gerne for at du har lidt forskelligt at vælge imellem, der passer ind i forskellige kategorier. Et slips der vil gå sig godt til jobbet og et slips der er mere festligt. Hvis du sætter dig godt ind i hvilke slips du har brug for, kan du sagtens nøjes med få slips, der til gengæld er utrolig alsidige og sikrer at du ser godt ud.

Slips online

Køb slips online, du behøver nemlig ikke bekymrer dig om størrelse. Slips er on-size. Det vil sige at du kan vælge en hjemmeside der forhandler de slips du godt kan lide. Her kan du så finde alle de slips du har brug for, og få sendt dem hjem til dig på en gang.

På denne måde kan du sidde i ro og mag og sammensætte dit lille personlige udvalg af slips. Du kan sætte dig godt ind i hvilke slips du har brug for, og kommer på denne måde ikke til at impulskøbe alt for mange slips du alligevel ikke får brug for. Der findes mange gode slips forhandlere på nettet hvor du kan få pæne billige slips af en god kvalitet.

Slips i silke

Et slips i silke er utrolig pænt at se på. Derudover er silke et utrolig godt materiale der suger væske rigtigt godt. På denne måde er silkeslips meget modstandsdygtige overfor pletter, og hvis dit slips ikke får pletter, vil du bruge det i længere tid, og vil derfor ikke gå ud og købe et nyt slips lige med det samme.

Silke er også et holdbart materiale, så dit slips vil se pænt ud i mange år. Silkeslips holder formen og farven, og kommer derfor ikke til at se kedeligt og slidt ud. Udover at være holdbart, er silke også et meget smukt materiale der falder perfekt på kroppen, og det er stadig muligt at finde relativt billige slips i silke.