Hus og hjem

Find den trampolin der passer til dit behov

Drømmer du om en trampolin til haven? Det forstår vi godt. Det kan nemlig være yderst underholdende at have en trampolin. Det store spørgsmål vil dog altid være: Hvilken trampolin skal du vælge?

Der findes mange forskellige trampoliner. Det kan derfor være lidt af en udfordring at beslutte, hvilken du skal vælge. Her i indlægget guider vi dig til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den rette trampolin.

Hvad skal den bruges til?

Når du skal have en trampolin, skal du først og fremmest vurdere, hvad den skal bruges til. Formålet med trampolinen har nemlig stor betydning for, hvilken model du skal vælge.

Skal den bruges til motion og smarte øvelser, er det vigtigt, at den kan klare noget ballast. Det er især tilfældet, hvis den skal bruges ofte. Skal det i stedet være en trampolin til sjov og hygge, er det en anden form for ballast, du skal gå efter. Derudover skal du være ekstra opmærksom på sikkerheden.

Det er vigtigt, at du gør dig disse tanker, inden du vælger den første, du støder på. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i en trampolin test af forskellige brands. Der findes for eksempel flere trampolin tests, når det gælder Berg trampoliner. Læs mere om det på licitationen.dk.

Vælg en trampolin i den rigtige størrelse

Når du skal finde den rigtige trampolin, skal du også overveje, hvilken størrelse den skal have. Størrelserne går nemlig fra en meter i diameter op til fem meter i diameter. Det gør selvfølgelig en væsentlig forskel.

Igen kan det være en god idé at kigge på, hvad trampolinen skal bruges til. Er den til et mindre barn, er der nok ikke brug for en særlig stor trampolin. Er den til større børn eller voksne, kan det være en fordel med en noget større trampolin.

Der er dog andre ting, du skal have med i overvejelserne, når du skal vurdere størrelsen. Du skal selvfølgelig også tænke på, hvor den skal stå henne. De fleste vælger at stille den i haven.

Ønsker du en stor trampolin, skal du selvfølgelig også have en have, hvor der rent faktisk er plads til den. Ellers er det dumt at købe en trampolin. Det kan derfor være en fordel at måle haven op, inden du køber en trampolin.

Hvilken form er bedst til dig?

Når du skal have en trampolin, er der forskellige former at vælge imellem. Du kan typisk få runde og firkantede trampoliner. Det kan være meget forskelligt fra person til person, om det er den ene eller den anden form, man foretrækker.

Skal den bruges til træning, er der mange, der vælger den firkantede version. De kan typisk fås lidt større end de runde. Derudover kan det også være lidt nemmere at bruge en firkantet, hvis du ønsker at lave forskellige tricks på trampolinen. Her er der nemlig lidt længere mellem yderpunkterne. En rund trampolin kan dog også være ganske god, hvis du køber en i en passende størrelse.

Du kan mere information om at vælge den rette model på Jysk.dk.