Er kloakken stoppet til – døgnvagt i Storkøbenhavn

Hvis du bor i København, er der også risiko for, at du fx bor i en ældre etagebygning. Her bliver de forskellige bestanddele typisk skiftet ud løbende, og mange gange ser man, at en udskiftning først sættes i gang, når uheldet er sket, og der derfor er en åbenlys grund til at sætte udskiftningen i gang.

Med døgnvagt i Storkøbenhavn skaber det ekstra tryghed for dig. Du ved jo ikke, hvornår du pludseligt får brug for hjælp. Når uheldet er sket, kan man ikke blot sætte tiden på pause og vente til dagen efter, når der er åbent igen. Derfor er døgnvagt din åbenlyse tryghed.

Mange akutte problemer kan skabe anledning til hjælp

Der er mange forskellige problemer, der kan opstå akut, som kræver øjeblikkeligt hjælp. Især gamle vandrør og kloakrør, der brister, revner eller går i stykker, kan skabe omfangrige problemer. Desværre er det svært at opdage denne type af skader, før skaden er væsentligt forværret.

Det skyldes naturligvis, at de mange forskellige rør er muret inde i vægge, under gulve og generelt er gemt væk i bygninger. Når man begynder at kunne fornemme disse slags skader, kommer det typisk til udtryk ved, at der fx begynder at lugte fra riste og andre adgange til rørene. Hvis det er meget slemt, vil der komme våde og mørke plamager frem på fx vægge eller lofter.

Et uheld i dette omfang kan resultere i, at ikke blot rørene skal skiftes, men at væg eller loft bliver totalskadet, og derfor også kræver en udskiftning. Det kan hurtigt blive en dyr omgang, og uforudsete udgifter kommer altid på de dårligste tidspunkter.

Sådan får du akut hjælp fra en døgnvagt

Hvis du opdager et uheld, i større eller mindre grad, kan du med det samme ringe til døgnvagten. Du behøver ikke at være sikker på uheldets omfang, og hvis du er i tvivl, bør du også ringe ind. Du har nemlig mulighed for at beskrive det, du ser, hvorefter døgnvagten er med til at vurdere din eventuelle situation.

Hvis du derfor er det mindste i tvivl, bør du tage kontakt. Du kan se det som, at du hellere bør ringe en gang for meget end en gang for lidt. Det kan være opkaldet, der gør den helt store forskel.

Når du skal have hjælp, bliver der med det samme sendt en uddannet fagperson hjem til dig, der kigger på dit problem og vurderer, hvordan det kan udbedres. Ikke før der er styr på skaden eller uheldet, efterlader fagpersonen dig. Du er derfor i helt trygge hænder.