Brug klimavenlig strøm, og spar penge på din elregning

I den teknologiske tidsalder vi lever i, er vi besatte af trends og gadgets, der hver dag sluger tonsvis af strøm, mens vi ubekymret kigger på. Men det er aldrig for sent at tage ansvar og være med til at værne om miljøet ved at tænke mere grønt, så det gavner både din elregning og vores jord.

I dag findes der flere virksomheder, der stræber efter at sælge el-abonnementer til danskerne med klimavenlig strøm og med stor fokus på at holde dit forbrug nede, således at du skåner miljøet mest muligt. Vil du gerne vide mere om et af disse firmaer, og hvordan du kan være med til at tage ansvar for en grøn jord, så læs med her, når vi guider til et par tips.

Blue Energy

Blue Energy er et dansk elselskab, der leverer klimavenlig strøm udelukkende fra nye vindmøller og solcelleanlæg. Vælger du et el-abonnement hos Blue Energy, er du med til at støtte op omkring grøn omstilling. De har i sinde at spare og producere klimavenlig strøm sammen med deres kunder, hvoraf der skal være en økonomisk gevinst for alle parter.

Forbrugerne sparer penge hver måned på deres elregning, mens virksomheden tjener penge på forbrugerne, der vælger at støtte op omkring dem og deres vision om at levere klimavenlig strøm til danskerne.  De fleste er bekendt med, at der kommer strøm ud af vores stikkontakter. Det er dog de færreste, der har kendskab til, om den strøm der kommer ud kommer fra en miljøvenlig kilde. Uanset hvad, vil effekten stadig være den samme, når du tænder på din kontakt.

Der er dog en stor forskel på, hvilke producenter du vælger at støtte med din kolde kontanter, når regningen tikker ind. Både kul, olie og gas producerer rigtig store mængder CO2, samt anden luftforurening, som op i mod 95 % af verdens førerende klimaeksperter i dag mener, er den direkte årsag til vores store klimaforandringer.

Bliv klogere her på dit energiforbrug her, og vær med til at tage ansvaret om en grøn og miljøvenlig planet.

Ud med det gamle!

Er dit hus mere end 10 år gammelt og inventaret ligeså, vil du med garanti også kunne spare dig selv for en hel del penge fremadrettet, hvis du skifter dit gamle inventar ud med noget nyt.

Der bliver konstant udviklet nye modeller af eksempelvis. toiletter, håndvaske og belysning til din stue, og det kan derved være med til at gamle toilet og dine lamper i stuen trænger til en udskiftning. Udover at du kan få et mere moderne hjem, vil mange af de nye modeller indenfor hårde hvidevare eksempelvis også være mere miljøvenlige og ikke bruge nær så meget energi som de ældre el-apparater.

Her vil du kunne finde et udvalg af forskellige ting, der kan skiftes ud i dit hjem, og dermed er du også med til at skåne vores miljø, som i den grad har brug for, at vi alle begynder at have en mere grøn tankegang.