Alarm uden abonnement

Alarmsystemet er et must for ethvert hjem. Forestil dig, at dit hus bliver udsat for indbrud, når du ikke er der? Den bedste mulighed for at være sikret om natten er at købe et alarmsystem til hjemmet. Men ved at købe et uden abonnement kan du spare penge i det lange løb. Så hvad er fordelene og ulemperne ved et alarmsystem uden abonnement?

Hvad er et alarmsystem til boligen?

Et alarmsystem til hjemmet er en måde at holde dit hus sikkert og trygt på. Det kan omfatte en alarm, sensorer eller kameraer til sikkerhedsformål. Hvis alarmen går i gang, mens du er væk hjemmefra, betyder det, at der har været indbrud, og det vil straks underrette Verisure, som vil sende en sikkerhedsvagt ud til stedet.

Der findes tre typer af systemer: overvågede, uovervågede og selvovervåget.

Hvad er et overvåget alarmsystem?

Et overvåget alarmsystem er et system, hvor en sikkerhedsvagt bliver alarmeret, når der er indbrud eller forsøg på indbrud. Denne type system kræver normalt et abonnement, da det skal være forbundet til en overvågningscentral.

Hvad er et uovervåget alarmsystem?

Et ikke-overvåget alarmsystem er et system, der ikke behøver at være tilsluttet en overvågningscentral. Den går kun i gang, når der er brudt ind i huset, og den fungerer ligesom et vækkeur: når den er udløst, alarmerer den Verisure, som sender vagter ud, hvis det er nødvendigt.

Et uovervåget system kan også være selvovervåget; det betyder, at du får advarsler på din telefon, når der er indbrud.

Hvad er et selvovervåget?

Et selvovervåget er et alarmsystem, hvortil du har alarmer med sensorer forskellige steder, primært omkring døre og vinduer, hvor den vil udløse en alarmlyd, men kun jer, som bor i huset, vil blive informeret om at der et muligt indbrud i jeres hus. Her vil i modtage en sms, og så skal i selv sørge for at køre hjem og tjekke, eller i kan kontakte politiet, hvis der rent faktisk er tale om et indbrud.

Hvad er fordele og ulemper ved et alarmsystem uden abonnement?

Fordelene ved et alarmsystem uden abonnement er følgende

-Du kan spare penge i det lange løb

-Det er mere diskret, da det ikke kræver en overvågningscentral

-Du kan selv vælge din sikkerhedsvagt og lave din egen kontrakt

-Alarmsystem uden abonnement er bedre end slet ingen alarmer.

Ulemperne ved et alarmsystem uden abonnement er

Ulemperne ved et alarmsystem uden abonnement er følgende

-Der er ingen 24 timers beskyttelse, men kun, når du er hjemme

-Det kan ikke forbindes med brandvæsenet eller politiet i tilfælde af nødsituationer. Det gør det mindre sikkert end andre systemer

Hvilket abonnementsystem bør man vælge?

Der er efterhånden kommet mere fokus på at sikre vores huse imod tyveri. Derfor er der også kommet bedre priser og flere konkurrencer, som tilbyder alarmsystemer. Den bedste alarm uden abonnement får du hos SD Teknik. De har skræddersyet en pakke, som du kan se på denne side: https://www.sdteknik.dk/tyverialarm-uden-abonnement/. Du kan også se de andre pakker de tilbyder for at finde den pakke, der passer dig og dine behov bedst muligt.