Ikke kategoriseret

Udskift de gamle vinduer

Udskiftning af vinduer er en investering, der betaler sig i det lange løb. Hvis du opdager dryp og utætheder eller skæve karme og rammer, er det måske på tide at udskifte dem! Ikke alene kan udskiftning af dine vinduer spare dig penge på varmeregningen ved at fange varmen inde i dit hjem i vintermånederne, men det hjælper også med at forhindre, at den kølige luft slipper ud om sommeren.

Tegn på at dine vinduer bør skiftes ud:

-dryp og utætheder

-skæve karme og rammer

-gamle, utætte vinduer

-koldt træk i nærheden af vinduer om vinteren

-overdreven kondens på indersiden af dine vinduer

-skimmel eller mug omkring vinduesrammer

Hvilke vinduer skal man vælge?

Der er mange forskellige muligheder for vinduesudskiftning på markedet, så det er vigtigt at undersøge det, før du køber et vindue. Vinylvinduer er et populært valg, fordi de er vedligeholdelsesvenlige og energieffektive. Trævinduer giver et klassisk udseende, men kan være dyrere og kræve mere vedligeholdelse.

Udskiftning af vinduer kan være et stort arbejde, men det er helt sikkert tiden og indsatsen værd at gøre dit hus mere energieffektivt! Du vil også hurtigt kunne se en forskel på sin el-regning, vil din blive mindre. Grunden til det er, at dine nye vinduer vil kunne holde bedre på varmen og i længere tid. Derfor behøver du ikke at fyre op så ofte eller tænde for varmen for, hvis du vælger de helt rette vinduer i den bedste energiklasse.

Find de helt rette vinduer

Der er mange forskellige slags vinduer, glas-lag, vinduer med sprosser, og ikke mindst vinduer i forskellige størrelser. Du kan finde vinduer fra net2kompagniet, uanset om det er til din udestue, din bolig, din garage. På deres side kan du hurtigt får et overblik over de forskellige vinduestyper, der er til rådighed. Når du har fundet den rette type, skal du måle åbningen i dit gamle vindue, for at kune bestille det nye vindue i de rette mål. Det kan være svært, så kontakt firmaet inden, så du kan måle det rette steder.