EnergiHus og hjemIkke kategoriseretMiljøNyheder

7 dyre lofthængte designer biopejse

Biopejse fås i alle priskategorier lige fra 500 kr. til de mere gængse højkvalitetspejse i 6-15.000 kroner klassen. Men ligesom biler, er der også Rolls Royce og Bentley indenfor biopejse. Har du godt med penge på kistebunden og behov for den mest vilde og voluminøse designerbiopejs, skal du se med her. Biopejsene forhandles umiddelbart ikke gennem danske biopejsforhandlere. Hvis du overvejer at investere i en dyr designerbiopejs, kræver det naturligvis også at din bolig generelt spiller.Dog ville det alligevel være en idé at kontakte nogle få, for at se om det alligevel skulle være muligt. Her er de syv flotte (og dyre) lofthænge biopejse, som du kan finde på denne hjemmeside.

Mangler du inspiration til boligen, er der i øvrigt rigeligt at hente på livsstilsbloggen Stayclassy, der berører forskellige emner indenfor boligindretning.

Boomerang formet Biopejs

Denne biopejs har et noget besynderligt design med sine boomerangformede linjer og enten elsker eller hader man den. Det elliptiske design, sorte læderkant og børstede stålinteriør passer umiddelbart kun til det gennemførte moderne hjem. Biopejsen har en drejesokkel, således flammerne kan nydes uanset hvor du sidder i rummet. Glaspanelerne omslutter flammen på begge sider, samtidig med læderen er separeret fra stålet.

Denne biopejs vil smide nogle kilo af din pung i form af knap 13.000$. Biopejsen sælges ved ECOsmartfire. Til gengæld er brændkaret ikke særlig stort på denne biopejs, hvorfor man ville kunne nå langt med eksempelvis 12 liter bioethanol, som du kan få her for 299,95 kr. Det må vist siges at være billig optænding.

 

Kvadratisk. Guld. Biopejs.

Er man ikke så bleg for at vise sit hus frem for sine gæster, og mangler man en pejs, er denne kvadratiske biopejs i 24 karat guld måske sagen. The Quadro Gold by Planika som den hedder har en solid guldramme af 24 karat guld, men det er naturligvis ikke ren guld, for så havde prisen haft adskillige flere nuller på de 4475$, som den står til. Har man et palæ a la Abramowich eller et hus, som trænger til lidt bling, er der ingen undskyldninger for ikke at købe denne biopejs.

Biopejsen fås ved Planika. Til denne biopejs er der plads til et par liter bioethanol i brændkaret. Det betyder at der altså bliver brugt lidt mere bioethanol end de klassiske små. Bruger man sådan en flittigt, ville det være en god idé at have et lager på minimum 48 liter bioethanol. Klik her for at se pakkeløsningen

Robocop eller er det en biopejs?

Flot biopejs hængende fra loftet i krom. Denne biopejs er en fryd for øjet. Designet af Cocoon Aeris, er det tydeligt, at trenden inde for biopejse er i den moderne minimalistiske genre. Den er nem at sætte til loftet da stangen fra selve biopejsen og op ikke har nogen praktisk funktion, så det kræver kun et par skruer og ravpluks. Det fede ved biopejsen er at, man kan tage brændkaret til biopejsen ud, og bruge rummet som champagneholder som billedet ovenover også foreslår – det ville i hvert fald få dine gæsters mundvand til at løbe. Det er der ikke mange biopejse der kan, men til 4000$ er det også betalt.

Du finder biopejsen på Cocoon Aeris hjemmeside. Brændkaret i denne biopejs kan rumme ca 1 liter bioethanol. Køber man en biopejs i denne størrelsesorden samt anvender den et par gange om ugen ville det være en god idé at have et lager af ca. 36 liter bioethanol. På den måde er du dækket ind i en periode på 3-4 måneder. Klik her for at se bioethanolspakkeløsningen.

Akvarium eller biopejs? Der er i hvert fald ikke nogen fisk!

Denne biopejs er en af de mest unikke på markedet og det er tydeligt at se på det højst iøjnefaldende design som den italienske virksomhed Biofireplace har stået for. Biopejsens engelske navn er faktisk Tulip, som passer meget godt når man tænker på den slående lighed den brede farverige blomst og biopejsen har. Biopejsen fås i fire udgaver. Enten fritstående, vægmonteret, ophængt eller gulvmonteret. Hvad enten man elsker designet eller ej, så slipper man ikke udenom prisskiltet på 5640$. Få mere information om blomsten her.

Denne biopejs har en kapacitet på 2.6 liter bioethanol, så det er altså en af dem, der er dyr i drift. Til gengæld brænder den også længere. Mtas.dk anbefaler at man køber denne pakke med bioethanol. Klik her for at se den

Guld og elegance kombineret i ét

Til 8000 dollars må det forventes at man får det bedste af det bedste – og det får man bestemt også. Cyclone biopejsen Med 24-karat bladguld på kanterne står man ikke i tvivl, at det er den ægte vare, man får. Denne biopejs er også en af de første som kommer med en LED liste inde ved flamerne som skaber yderligere dimensioner. Pejsen er designet til at skabe en ekstra lang flamme hvis styrke i øvrigt kan justeres via en RC-Smart fjernbetjning, som sofakartoflerne formentligt kommer til at sætte ekstra meget pris på. Find virksomheden Heat & Glo her

Reol plus biopejs = Reolpejs

En af de mest kreative biopejse Biopejsguide.dk er faldet over, er denne pejs fra CosiHome – i hvert fald hvis man ikke allerede er hoppet med på Kindle-trenden, for det kræver analoge bøger, hvis du skal bruge dette koncept som tiltænkt. Dette koncept er ikke set før, så hvis hjemmet trænger til at blive spiced op, er dette produkt perfekt. Bagsiden ved pejsen er dækket med en 8 mm tyk glasplade, som skaber fordeling mellem bøgerne og ilden. Pejsen eller reolen om man vil, måler 169x43x31 cm, så der skulle være plads til din Harry Potter samling og lidt til.

Mere information her, men virksomheden er fransk, så Google Translate vil være et godt redskab, såfremt du ikke taler fransk!

Monumental biopejs til haven

Sidder du i din villa i Sydfrankrig og mangler en pejs til dit udekøkken som kosmetisk supplement, er denne voluminøse biopejs lige præcis hvad du mangler. Med sit rustne stållook passer den perfekt ind i et den passede have med udekøkken og trimmede taks. Velegnet til haven er den naturligvis også vandtæt, så du alligevel kan nyde flammer under markisen, hvis et tropisk regnskyl skulle kigge forbi. Praktiskt nok er der også to indbyggede skuffer, hvor du kan opbevare bioethanol eller et par stegeknive. Biopejsen kan naturligvis også bruges indenfor, hvis man finder et rum der passer til dette monument.

Nero Garden Fireplace er designet af Conmoto og kan købes for den nette sum af 3200$.

De fleste har selvfølgeligt forskellige præferencer ift. hvor meget bioethanol, man har behov for. Det anhænger jo mest af alt om, hvor meget man bruger den.

Få et overblik over alle pakkeløsninger ved at klikke her