Vandballoner som da vi var ung 

Vandballoner som da vi var ung 

Som lille elskede jeg balloons, hvis familien skulle ud og spise på diverse spisesteder. Det var specifikt, når vi skulle på Jensens Bøfhus, hvor balloons ikke kun var udendørs legetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Bones. Hos Bones kunne man få gode spareribs, og som noget af det bedste kunne man få tilladelse til at beholde ballonen, som jeg modtog når vi ankom til restauranten. Når man sad i sin stol kunne vi opservere loftet som var tildækket af balloner over det meste, hvilket lavede stemningen fantastisk. balloons er noget af det fedeste fra vores unge dage, og balloons magic optræder hyppigt i løbet af mit liv, og balloons magic er hyppigt en del af de fleste af mine fejringer.  

Ballonen kan for mig være flere forskellige objekter. Du har blandt andet vandballoner som udendørs legetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med familien og andre bekendte var en fast begivenhed. Her producerede jeg så mange balloons jeg overhovedet kunne, så jeg med vores vandlegetøj kunne producere de fedeste oplevelser i solen sammen med mine søskende. Som en del af vores tradition, opdagede vi ud af, at jeg kunne skaffe produkter so kan assistere kunderne med hurtigt at producere en del ballonen på en gang, så vi bare kan begynde på den fede del af processen. vandballoner er stadig sjove vandlegetøj selv eftersom man nu er blevet voksen. Faktisk er vandlegetøj generelt stadig virkelig sjove, især hvis der her i sommervarmen skal afholdes begivenheder, hvor vi kan kombinere vores sommerlige vejr, balloons magic og øl, og derved gør vores festlige begivenhed det mere festlig.  

Vandballoner til de fleste fester 

Balloons behøver ikke nødvendigvis at have forbindelse til vandlegetøj. Balloons magic er gode til festlige tider, såsom til fester. Jeg vil normalt at skaffe mig normalt mange en del forskellige magic ballons, hvis det er mig, som står som host for festlighederne. Vores venner er til tider virkelig begejstret med den begivenhed, som vi lykkes med at lave med ballonen. De kræver selvfølgelig en masse ressourcer, hvis vi selv skal oppuste alle disse ballonen alene. Men vi har hørt, at du uden problemer kan købe disse seje magic ballons, hvor du faktisk kan oppuste flere samtidigt, så du sparer meget tid i processen!  

Min indskydelse er, at jeres store glæde for magic ballons oprinder fra vores yngre  dage, hvor vores forældre altid gjorde meget brug af vandballoner, som del af fejringen af mig. Magic Balloons blev brugt til at pynte hele huset, så en del af gæster virkelig fik åbnet deres øjne, idet de kom ind ad døren til arrangementet. Heldigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også tit været en del af legene til min fødselsdag. Der blev derfor for det meste anskaffet vandballoner ind til den helt store vandkamp, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine besøgende, som begejstret deltog i kampen i varmen. Vi skaffede  ballonen gennem en hjemmeside, hvor jeg kunne bestille vildt mange vandballoner til festen. Så ekstrem mange balloons at de endda havde til næste år, hvor bekendte fra hele vejen kunne komme og deltage i en masiv vandkrigleg.