TRÆMALING

Mangler du noget træmaling, som du kan bruge til at friske det indvendige træ i dit hjem op med? Eksempelvis panelmaling, maling til vinduer, maling til døre, trapper eller lysninger?  Så er du kommet til det helt rette sted. Vedligehold dit indvendige træværk med produkter fra Primacol, og du kan nemt og hurtigt få det til at se flot ud igen. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af emaljemaling, bejdse og lakbejdse, og vi tør næsten godt garantere, at du finder netop den træmaling, som du har gået og ledt efter. 

Hvordan vælger jeg den rette Indendørs Træmaling?

Træmaling er helt fantastisk til at pifte dit slidte træværk op, og med det kan du desuden også tilføre dit træværk et helt personligt udtryk – og det gælder uanset, om du skal male noget træ indendørs eller udendørs. Vil du opnå det allerbedste resultat, er der dog nogle ting, du bør vide. Først og fremmest skal du naturligvis sørge for, at du får valgt en træmaling, der matcher netop den trætype, du ønsker at male. Derudover skal du vælge mellem de forskellige glanstyper, så du får netop den glans, som du bedst kan lide. Det kan desuden være forskelligt, hvilken glans der ser bedst ud alt efter, om der er tale om træmaling til møbler, vinduer, døre eller noget helt fjerde.

Hvordan opnår jeg det bedste resultat med Træmaling indendørs?

Når først du har fået valgt den helt rette træmaling, kan du begynde at forberede det træ, du ønsker at male. Forarbejdet er nemlig ofte det, der tager længst tid. Ja, faktisk siger man, at forarbejdet udgør 75% af den tid, det tager at male træ med træmaling. Og følger du dette, kan du også være ret sikker på, at dit resultat bliver flot. Du skal for eksempel rengøre træets overflader grundigt, alt løs maling skal fjernes og træet bør desuden også slibes med sandpapir – dette skal du altid gøre med træets årer. Skal du desuden male noget træ, der har huller i sig, kan du med stor fordel spartle dem ud, således træmalingen fordeler sig mere jævnt.

Er du således kommet til selve maleprocessen, er det vigtigt, at du maler med lange, bløde strøg. Desuden bør træmalingen påføres i et tykt lag, idet det således selv flyder sammen og lægger sig pænt på træets overflade. 

Maling til træ indendørs

Vores Træmaling er yderst holdbar og skaber en slidstærk overflade, så uanset hvad du maler med indendørs træmaling, vil du opnå et smukt og holdbart resultat. Når du skal male dine paneler, døre eller andet indendørs træværk i dit hjem, ønsker du en holdbar træmaling som ikke revner ved hårde stød og lignende. En træmaling skal desuden kunne holde til hyppig rengøring, og selvom du vælger en mat træmaling med lav glans, er du sikret en holdbar og slidstærk træmaling når du vælger Primacol eller Gjøco. Søger du efter træmaling i en bestemt farve? På siden Træmaling i farver har vi udvalgt tidens mest populære farver til paneler, møbler og andet indvendigt træværk.

Træmaling til møbler

Skal du male dine træmøbler, skal du ligeledes anvende en træmaling af høj kvalitet for at sikre dig et holdbart resultat. Er møblet allerede malet og sidder malingen ordentlig fast uden afskalninger og lignende, kan du efter en hurtig slibning male med almindelig træmaling. Er stolen mere medtaget og slidt, skal du grunde den inden. 

Metal Maling

Søger du maling til metal er du kommet til det rette sted! Hos Gebenna fører vi metalmaling i både sort og hvid, så skal du male metalelementer indendørs eller udendørs, kan du anvende dette produkt.