Hus og hjem

Tilstansdsrapporter i Roskilde Kommune

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen. Vi har allerede hjulpet mange boligsælgere godt videre til et nyt kapitel. Fra vores forretninger i Roskilde og Lejre, dækker vi hele området 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4130 Viby Sjælland, 4321 Gadstrup, 4040 Jyllinge og byerne imellem. Du kan til enhver tid tjekke om tilstandsrapporterne passer sammen på vores side. Når overtagelsesdagen kommer, følger vi handelen til dørs, og møder op og hjælper sælger med at overdrage nøglerne til dig og får aflæst målere m.m.

En unik placering for enden af lukket og rolig villavej på toppen af Hasseris. Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet. Vi har desværre ingen boliger der matcher din søgning i øjeblikket. Du er nu tilmeldt Ivan Eltoft Nielsens nyhedsbrev, og du vil om lidt modtage en bekræftelsesmail i din indbakke.

Hvis du ikke modtager mailen, ligger den måske i dit spam-filter. Du kan også læse magasinet online, på linket herunder. Tryk på knappen ”Få mere info om boligen” på de søgeresultater, som du ønsker yderligere information om. Ja tak, jeg vil gerne vide mere om boligmarkedet og modtage home nyhedsbrev 1 til 2 gange om måneden. Kombinationen af vores solide erfaring og know how om boligmarkedet, giver os de rette forudsætninger for at sikre dig det bedste resultat – og et vellykket salg af din bolig. Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet.

Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere. Vi vil være Danmarks Grønne Mægler ved at inspirere boligejerne til en mere klimavenlig fremtid, der er helt afgørende for vores børn og kommende generationer. En køberrådgiver kan også hjælpe dig, med at udfærdige dokumenter som refusionsopgørelsen, udfærdigelse af skøde og frigivelsen af købesummen. Estate er ejet af Nykredit, og hovedparten af Nykredit er ejet af Forenet Kredit.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Dette sker ved henvendelse til den lokale home-forretning. Herefter vil jeg ikke blive kontaktet af home i relation til formidling af boligtilbud. Sammen lægger vi den helt rigtige strategi for dine fremtidsønsker – så ved du, hvor du står, og hvad du kan. Vi må ikke rådgive dig, da vi repræsenterer sælgerne af boligen.