Kvalitets Powerbanks

Kvalitets Powerbanks 

Prøv en Powerbank 

Vi har powerbanks i alle mulige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om power banken skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Power banks findes i mange forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som du ikke behøver lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din iPad med sit holdbare iPad cover, når du er på job og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at købe sig en powerbank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være optimalt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er ude for at gå. Her har vi endda powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din telefon op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye krav til hvad telefonen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange situationer at have en powerbank, så man undgår for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang du skal lade ens mobil op.  

Gamer du på din mobil har du sikkert prøvet at det stjæler din telefons strøm og det er træls at skulle afbryde sit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være klogt at få en god powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din mobil i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Hold dig opdateret 

Med en powerbank undgår at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve tonsvis opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opdage at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du principielt aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med ledningsfri, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.