Gurli Gris giver de bedste kram

Er dit barn også helt vild med Gurli Gris? Så er du absolut ikke den eneste! Gurli Gris tegneserien er et sikkert hit hos alle børn og legetøjet er ikke en undtagelse. Der findes et utal af forskellige variationer så du kan være helt sikker på at finde lige netop det legetøj som dit barn vil bliver allergladest for!

https://littlehappy.dk/gurli-gris finder du alt det Gurli Gris legetøj dit barn nogensinde kunne drømme om. Find alt fra en Gurli Gris bamser til flyvemaskine, campingvogn og klasselokale. Gurli Gris er et kæmpe stort brandt og med sit venlige og sjove sind lærer børn en masse om det at være en god ven og ikke mindst det, at give gode krammere!

Bamser til alle børn og alle ønsker

Børn har altid elsket bamser, da det skaber en form for tryghed og genkendelighed og de personlige bånd, der kan blive skabt mellem en barn og dens bamse er en vigtig del af barndommen. Med en bamse fra en tegneserie eller lignende man godt kan lide bliver denne genkendelighed og sikkerhed styrket endnu mere. Se herunder hvilke Gurli Gris bamser du eksempelvis kan finde til dit barn:

  • Klassisk Gurli Gris bamse – Du kan naturligvis finde bamser med Gurli Gris fuldstændig som hun er med den fine kjole og det store smil. En bamse som dem vil helt sikkert være en kæmpe hit og giver uden tvivl de bedste krammere når man mangler det i utrygge situationer.
  • Gurli Gris på eventyr – Hvis du og dit barn følger med i Gurli Gris, ved du hvordan Gurli elsker at tage på eventyr med sine venner og familie – i alt slags vejr! Derfor kan du selvfølgelig også finde bamser der afspejler denne eventyrlystne side af Gurli Gris. Find for eksempel Gurli Gris som ballerina eller Gurli Gris i regntøj. Disse bamser er perfekte at tage med på tur!
  • Hele Gurli Gris’ familie – Der er selvfølgelig ikke kun Gurli Gris i tegneserien. Hele hendes skønne familie, der er mindst lige så skøre som Gurli Gris selv er også med og kan derfor selvfølgelig også findes som bamser – både individuelt og samlet! Det er altså perfekt til at dit barn kan skabe sit eget Gurli Gris eventyr med hele familien. På den måde styrker dit barn sin kreativitet og evne til at fortælle og skabe historier samtidig med at det leger i timevis og har det sjovt.
  • Gurli Gris med lyd og lys – Du kan naturligvis også finde en Gurli Gris med lyd og lys. Denne Gurli bamse er perfekt til at skabe en hyggelig og tryg stemning når det er sengetid og så lægger den op til massere af timers sjov og leg med de forskellige lyde. Bamser og lignende med lyd og lys er med til at udvikle og stimulere dit barns sanseapparat og er derfor en essentiel del af dit barns udvikling.

Gode krammere og personlige udvikling

Det er vigtigt at man som barn bruger sin kreativitet til at opfinde sjove historier og fortællinger ved hjælp af det legetøj man har. Med bamserne fra Gurli Gris bliver dit barn hjulpet godt på vej, til at skabe og fortælle historier – helt på egen hånd! Derudover styrker det dit barns sociale kompetencer at lege og finde på historier, for på den måde skal dit barn selv finde ud af hvordan man for eksempel trøster en af sine gode venner. Og hvilken anden måde at blive det med en god krammer? Gurli Gris bamser skaber genkendelighed, sikkerhed og tryghed for dit barn i svære situationer og på den måde er en bamse fra Gurli Gris perfekt til at skabe grobund for personlig udvikling!