Energi

Gør din bolig mere grøn

Aldrig har det været mere oppe i tiden at tage stilling til miljøpåvirkningen. Mange virksomheder og offentlige steder er allerede i fuld gang med at omlægge til grøn energi. I det hele taget, er det blevet moderne at tænke mere bæredygtigt i forhold til emballage, transport, produktion etc. Og det er vigtigt som aldrig før, at vi tager nogle miljørigtige beslutninger.

En ting er hvad der sker i det offentlige rum, men er der noget vi selv kan gøre derhjemme? Det gamle ordsprog siger at: mange bække små, gør en stor å. Forandringer starter i det små, og det gør en forskel, hvad vi vælger at gøre i privaten.

Vælg miljøvenlig opvarmning af hjemmet

Det gamle oliefyr er forældet, og det er tid til at tænke en grønnere profil ind i familiens hjem. En varmepumpe kan sørge for at jeres opvarmning bliver mere grøn og miljøvenlig. Ofte kan boligens CO2-udledning falde med helt op til en tredjedel, ved at få installeret en varmepumpe.

Hvis du ikke helt ved om en varmepumpe er det rigtige for jeres hjem, er der altid mulighed for at kontakte udbyderne og få en uforpligtende snak. Så kan du høre om mulighederne for at få installeret en varmepumpe. Det er godt for miljøet, godt for pengepungen og ovenikøbet mulighed for en bedre energimærkning på din bolig.

Gør opvarmningen nem med et abonnement

Det er en god idé at tænke grøn bolig, men det kan være noget af en udskrivning at skulle investere i en varmepumpe. Har du ikke råd til at foretage en stor engangsinvestering, behøver det ikke at være enden på drømmen om en varmepumpe.

Der er nemlig mulighed for at investere i en varmepumpe på abonnement. Du slipper for det store engangsbeløb, og på den måde slipper du også for alt bøvlet med installation og service. I stedet betaler du et fast månedligt beløb, og så bliver resten klaret for dig.

Ved at vælge en varmepumpe på abonnement, slipper du for uforudsete udgifter – også når den skal udskiftes. Det er højt kvalificerede fagfolk, der tager sig af installationen, så du er sikret at alt bliver gjort korrekt efter alle forskrifterne.

Det behøver ikke at være besværligt eller dyrt at leve grønt. Så køb en varmepumpe på abonnementallerede i dag, og få dit hjem et skridt i den rigtige retning.

Alle skal have råd til grøn omstilling

Ved at få mulighed for at investere i en varmepumpe på abonnement, bliver det langt mere tilgængeligt for hr. og fru Danmark. Vi skal alle være med til at skubbe verden i en mere bæredygtig retning, og det gør udbyderne af varmepumper på denne måde.

Metoden gør det muligt for langt flere at kunne hoppe med på bølgen, da det er et relativt lille beløb, der skal betales ved opstart. En anden ting, der gør det overkommeligt for langt flere borgere, er at der bliver taget højde for alt hvad der hedder reparation og service, i et og samme abonnement.

Fremtiden er grøn, skynd dig med på vognen.