Ikke kategoriseret

FrugtKurve med økologisk frugt i din frugtordning på arbejdspladsen

Kender du til de mange forskellige frugter? Det kan godt være, at der er noget, du ikke kan lide, men så kan du med garanti finde noget andet, der passer bedre til din smag. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest populære frugter til god inspiration for dig. Og det kan også være en god inspiration til en sundere arbejdsplads. Levering af Økologisk frugtordning med årstidernes frugt er en løsning, som passer både til private og erhverv.

Appelsiner

Appelsiner er store og orange. De har en sødlig og syrlig smag. Jo mere modne de er, jo mere søde er de. De er enormt populære blandt mange, da man kan nyde dem i både. Du kan med fordel også anvende dem i din smoothie. Appelsiner købes enten i løssalg eller i et net med flere. De koster ikke ret meget. Disse kan du få med i din frugtkasse.

Citroner

Citroner er mindre end appelsiner og gule. De er begge citrusfrugter. Citroner kan nogle få spise rå. Men ellers anvendes citroner typisk som ingrediens i mad. Citroner giver en dejlig syre i forskellige retter, og de er også lækre på madder. Mange kalder citronen for et krydderi, fordi det lige løfter mange retter.

Æbler

Æbler er noget utroligt mange spiser. Måske du før har hørt, at et æble om dagen, holder lægen for døren. Æbler er sunde, og disse finder du typisk i frugtkasser. Æbler er også praktiske, da du kan have dem med i tasken og lige tage dem op og spise, når det passer dig. Nogle spiser rundt om æbleskroget, hvor andre spiser hele æblet – også skroget. Æbler kan smage meget forskelligt både sødt, mildt, syrligt og kraftigt.

Pærer

Pærer er en mere aflang udgave af æbler. De smager sødt og lækkert og er typisk meget saftige. Det er en lækker spise, og mange er vilde med pærer, fra første gang de smager dem.

Bananer

Bananer er en af de mest populære frugter. De kan også pakkes med på turen, fordi de har skræl som man lige kan tage af og så nyde bananen. Bananer smager sødt, og det er meget forskelligt, hvordan folk bedst kan lide deres bananer. En grønlig banan knaser ret meget og smager mere besk. En gul banan er moden på en måde, så den smager mere sødt og er blødere. En banan der nærmer sig en brunlig kulør smager enormt sødt og er meget blødt. Man siger, at det er her, hvor en banan faktisk er sundest.

Kiwier

Og så er der en overset frugt som kiwi, som smager fantastisk. Du kan sagtens spise kiwi med hænderne. Men det er lettest at skære en kiwi over på midten og spise den med en ske. Når først du har opdaget kiwi, kommer du til at have lyst til kiwi hver eneste dag. I kan undersøge, om det er muligt at få med i en frugtkasse. Øko Frugtordning med økologisk frugt til virksomheder indeholder heldigvis kiwier og mange af de nævnte frugter, så der er noget til alle.