Hus og hjem

Find lammeskind på hjemmehygge.dk

Når du skal købe et nyt lammeskind, er det vigtigt, at du finder et i god kvalitet. Det er uanset om du ønsket et ægte eller imiteret lammeskind. På de imiterede lammeskind, kan kvaliteten nogle gange være svær at vurdere. På de ægte, er der dog flere ting du kan kigge efter, for at se, om kvaliteten er god eller ej. Den første ting du bør kigge på er tætheden på hårene. Er hårene tætte, er det et tegn på, at skindet er af god kvalitet.

Er du på udkig efter et lammeskind i god kvalitet? Find lammeskind på hjemmehygge.dk, her finder du lammeskinds-guiden, hvor du kan finde mange forskellige former for lammeskind. Blandt andet New Zealandsk, Østrigsk, Engelsk og Islandsk lammeskind.

 

Forskellige typer af hår på skindene

De forskellige typer lammeskind har mange gange forskellige typer hår. Du finder både krøllet, langhåret og korthåret. Samtidig vil du opleve, er nogle hår er meget fine og bløde når man rører ved dem, mens andre er mere ru. Hvilken lammeskind du bør vælge, kommer an på hvad du er mest til, men også hvad formålet med lammeskindet er. Der er f.eks. forskel på, om du skal bruge det i en barnevogn til en baby, eller du skal bruge det som et gulvtæppe til hunden. Til babyen vil det være oplagt at vælge et skind med meget bløde hår, som f.eks. det engelske lammeskind har. Skal det bruges som gulvtæppe til en lille hund, vil det være oplagt af vælge et østrigsk lammeskind, da de er utroligt hårdføre og modstandsdygtige.

 

Størrelsen på lammeskind

Ligesom de får som skindene kommer fra er i forskellige størrelse, er der også forskellige størrelser på lammeskind. Nogle typer får er mindre end andre, hvor skindet også er mindre. Du kan dog få lammeskind som er syet sammen, så det bliver til et dobbelt, 4 dobbelt eller større tæppe. Du kan endda få dem så store, at de kan bruges som dejlig store sofa- eller sengetæpper.