En konto du kan skubbe din betalinger med

Hvis du er en af dem der kommer til at blive lidt presset af varme og energi regninger der stiger, så er det her nok noget for dig.

Noget vi alle skal slås med i denne tid er stigninger på energi. Det gælder både vores hjem og vores bil. Det er dyrt at varme op og dyrt at køre i bilen. Det gør at de fleste får en regning der bliver højere end de regnede med. Det er så her mange kan få brug for at flytte andre køb til andre måneder. Specielt hvis der så også kommer yderligere udgifter. Lad os nu sige at køleskabet står af eller bilen pludselig skal have nye sommerdæk på når foråret kommer. Uanset hvad der må løbe sammen, så kan en smart afbetalingskonto være med til at dele dine køb lidt mere ud over de forskellige måneder. Nogle måneder er der altid lidt flere penge. Så hvis du kan flytte de dyre måneder over til disse måneder. Så har du automatisk lidt mere luft på kontoen. 

Der er lavet smarte systemer som viabill, hvor du kan oprette en konto til brug ved online køb. Når du så skal handle, kan du pludselig slå alle købe sammen i en fælles afbetaling. Det betyder at du kan købe alt sammen og betale det af samlet. Varer som tøj, mad, legetøj, værktøj, frækt lingeri, sko, hårde hvidevarer, møbler ja endda sexlegetøj. Når alt kan samles i en afbetaling, slipper du for en masse små lån. Det betyder at du kan sparer en del gebyrer. Det der er smart ved denne slags kontoer er at de ikke koster at have. De koster kun at bruge. Når du handler via kontoen, så kommer der først der små renter på. Der påfalder ikke gebyrer og du kan selv afgøre hvor hurtigt og i hvor mange bidder du vil betale beløget retur.