Hus og hjem

Disse tre varmekilder er meget hyggelige

Drømmer du om et hyggeligt hjem, hvor komforten er i højsædet? Ja, hvem gør ikke det? I denne artikel får du tre forskellige måder, hvorpå du kan skabe et hyggeligt hjem i form af forskellige varmekilder.

Artiklen er lige noget for dig, der er ved at indrette dit nye hus eller lejlighed og derfor savner lidt inspiration til boligen.

Brændeovnen er din garanti for hygge

Hvis du gerne vil have en garanti for en god og hyggelig stemning, så er det en brændeovn du skal have. Brændeovnen kan uden tvivl hæve boligens niveau af hygge med mange procent.

Der findes ikke noget bedre end at sidde i en god og komfortabel stol en vinteraften foran pejsen. Denne komfort du oplever her er ubeskrivelig og skal opleves på egen krop.

Derudover er brændeovnen også god i alle vintermånederne, da den kan hjælpe med at holde en varmere temperatur på de ekstra kolde dage. Derudover behøver du heller ikke at bruge for eksempel oliefyret så intensivt de dage, hvor der er tændt op i brændeovnen.

Hos XL-BYG kan du købe brænde til ekstraordinære priser.

Træpillefyret er hyggeligt, fordi det giver en god varme

Alternativt til brændeovnen kan være et træpillefyr. Grunden til, at denne varmekilde er med på listen skyldes, at selve varmen som den giver er uhyre hyggelig og behagelig.

Derudover er træpillefyret også meget miljøvenligt – især hvis du fyrer med biobrændsel. Hvis du gerne vil læse mere om træpillefyre, så anbefales det, at du finder en lokal forhandler, der kan fremvise dig lidt forskellige modeller og forklarer dig lidt om teknikken bag.

Biopejsen er bestemt også et oplagt bud

Biopejsen er uden tvivl også et oplagt bud på en varmekilde, der kan skabe hygge. Du har med garanti set God morgen eller God aften Danmark, hvor der i baggrunden er lidt flammer i en ”boks”. Dette kaldes faktisk for en biopejs. Den fungere ved hjælp af noget, der hedder bioethanol. En væske som kan brænde inde i pejsen og give en hyggelig stemning i dit hjem.