Ikke kategoriseret

Derfor skal din virksomhed investere i reklameartikler

Hos TopSupplies er vi eksperter i reklameartikler og har et hav af muligheder af forskellige artikler. Vi har over 4000 artikler på vores webshop herunder tøj, køkkenting, plant selv produkter, slik, krus, kontorartikler og meget mere. Reklameartikler er en nem og billig løsning til at markedsføre sin virksomhed på. Grundet de mange muligheder kan reklameartikler bruges til enhver lejlighed. I kan bruge krus og muleposer som medarbejder- og kundegaver, firmatøj til jeres sælgere og slik, vand eller andet til at have med på messer. Så I kan med sikkerhed finde den rette artikel til den rette anledning her hos TopSupplies.

Firmatøj

Mange virksomheder bruger firmatøj og mange gør ikke. Det er oplagt at bruge firmatøj hvis I har mange sælgere ude i offentligheden såsom i butik, til møder, på messer m.m. Her vil en skjorte med tryk være oplagt at benytte sig af. Skjorter med logo udtrykker seriøsitet og formalitet. Dette har stor værdi hos mange kunder og samt med god service vil det udelukkende skabe god omtale om jeres virksomhedsnavn. Det vil nå ud til kundernes omgangskreds, og på den måde vil I tiltrække potentielle kunder som på sigt vil skabe mersalg. Udover at bruge firmaskjorter med logo i jeres butikker er det også oplagt at benytte jer af dem når jeres sælgere er ude på messer. Her vil en skjorte med logo også udelukkende skabe en positiv effekt af samme årsager som i butikken. Det vil først og fremmest skabe overskuelighed i kaosset ude på messen. De besøgende og andre deltagere vil vide hvem I er og hvad I sælger når de ser jeres stand. Dette vil gøre at der er større sandsynlighed for de husker jer til næste gang de skal købe noget af det I leverer. Jeres virksomhedsnavn vil ubevidst plante sig i deres hoveder. Derudover udtrykker skjorter med logo som sagt professionalitet, som skaber værdi hos kunden. Det samme gælder når jeres sælgere er ude til møder. Her vil det udsende positive signaler for jeres virksomhed, at jeres medarbejdere bærer en skjorte med logo.

Design selv

Det er relevant at I er med i designprocessen når I har valgt den rette skjorte med tryk. I skal nemlig skille jer ud fra jeres konkurrenter og skabe en unik skjorte. Dette gør I ved selv at vælge model, farve, størrelse m.m. I kan blande størrelserne som I vil, så de bliver tilpasset alle jeres medarbejdere. Derudover har vi en lang række forskellige farver. Her kan I tilpasse farven efter jeres logo eller hvis I skal reklamere for en specifik kampagne I kører. I bestemmer også selv om I vil have en neutral farve som hvid, grå eller sort eller om I vil vælge en mere iøjnefaldende farve som orange eller rød. Derudover er det også jer som vælger trykkets placering. Skal det være på højre eller venstre bryst så dem I er i dialog med ser det eller skal I have det trykt på hele ryggen så det kan ses på lang afstand. Derudover vælger I også om det skal trykkes eller broderes. På den måde kan vi sammen skabe netop de skjorter med logo med logo som I ønsker.