Næsten halvdelen af de engelske råd er ikke forberedt på skiftet til elbiler

Ifølge en ny rapport fra Geotab, der leverer transportløsninger, har 46 % af de lokale myndigheder i England ikke fastsat en måldato for elektrificering af bilparken.

Rapporten, Destination EV – Accelerating Local Authority EV Transition, analyserede, i hvilket omfang de engelske lokale myndigheder er forberedt på skiftet til elbiler (EV) forud for Storbritanniens 2030-forbud mod nye diesel- og benzinbiler.

“Resultaterne af denne rapport viser en foruroligende mangel på investeringer fra lokale myndigheder i hele England forud for overgangen til elbiler i slutningen af dette årti”, sagde David Savage, VP, UK og Irland, Geotab.

“Flådeoperatører i den offentlige sektor er i stand til at føre dette strategiske skift an ved at gå foran med et godt eksempel, men de har brug for de nødvendige investeringer, finansiering og værktøjer til at støtte overgangen til 100 procent elbiler.”

Nottingham City Council toppede listen med lige under 35 procent af sin flåde elektrificeret, efterfulgt af Leeds City Council med 22 procent.

 

Mangel på viden

Ud af de 113 lokale myndigheder, der blev udvalgt til undersøgelsen, svarede 98 i tide til offentliggørelsen.

Rapporten fremhævede ifølge Geotab en mangel på viden, bevidsthed og investeringer i både køretøjer og infrastruktur i hele landet. https://www.billigladestationer.dk/ladekabler/

De lokale myndigheders flåder omfatter typisk køretøjer til parkerings- eller miljøvagter, vedligeholdelse, affaldsindsamling eller sociale tjenester, men den gennemsnitlige elektrificeringsgrad blandt de adspurgte lokale myndigheder var 4,2 %.

Andre vigtige resultater var, at 20 procent af de lokale myndigheder ikke har tilføjet nogen elbiler til deres flåde, og 54 procent har installeret færre end 50 opladningssteder – herunder offentlige, hjemlige og depotopladere. Kun fire kommuners flåder består af mere end 20 procent elbiler, og 74 procent af kommunerne har stadig flåder med mere end 90 procent forurenende køretøjer.

Som svar på rapporten sagde David Renard, transporttalsmand for Local Government Association, Cllr David Renard: “Kommunerne ønsker, at overgangen [til elbiler] skal ske hurtigt, men der er mange faktorer, som de skal tage hensyn til, når de gør det.

“Det gælder bl.a. de nuværende kontraktmæssige ordninger, den fortsatte teknologiske udvikling og det faktum, at markedet for specialkøretøjer som f.eks. affaldsindsamlingsbiler og grusbiler stadig er under udvikling.

“Råd vil være opmærksomme på at sikre, at skatteydernes penge bruges fornuftigt og først og fremmest på lokale prioriteter, og som enhver anden organisation vil de overveje nye investeringer nøje.”

Find de rigtige vægure i træ

Vægure i træ er en smuk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem. De tilføjer ikke kun et strejf af stil, men de er også et udtryk for din unikke personlighed. Hvis du leder efter det perfekte vægur i træ til dit hjem, undrer du dig måske over, hvor du skal starte. Nå, men bare rolig – vi er her for at hjælpe dig! I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle ting, du skal overveje, når du vælger det rigtige vægure i træ til dit rum. Så læs videre og find ud af, hvordan du kan finde det perfekte ur i dag!

Find den rette størrelse

Når det kommer til vægure i træ, er størrelsen virkelig vigtig. Du skal sørge for, at det ur, du vælger, står i forhold til den vægplads, det skal hænges op på. Hvis du har en stor væg, kan du vælge et større ur – men hvis du har et mindre rum, skal du vælge noget mere lille. Det handler om at finde den rette balance!

Vælg det rigtige træ

Der findes forskellige træsorter til vægure i træ. Nogle almindelige muligheder omfatter eg, kirsebær og mahogni. Hver træsort har sit eget unikke kornmønster og farve, så det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til din stil. Hvis duhvis du ikke er sikker på, hvilken træsort du skal vælge, anbefaler vi egetræ – det er et klassisk valg, der aldrig går af mode.

Vælg den rigtige finish

Når det kommer til overfladebehandlinger, har du et par forskellige muligheder. Du kan vælge mellem naturlige, bejdsede eller malede overflader. Hver mulighed har sine egne fordele og ulemper, så det er det er vigtigt at tænke over, hvad du leder efter, før du træffer en beslutning. Hvis du ønsker et klassisk look, skal du vælge en naturlig finish. Hvis du vil have noget mere moderne, kan du prøve en bejdset eller malet overflade.

Vælg de rigtige funktioner

Endelig skal du beslutte, hvilke funktioner der er vigtigst for dig. Vil du have et ur med romertal eller arabiske tal? Vil du have et ur med sekundviser eller ej? Ønsker du et batteridrevet ur eller et, der skal tilsluttes et stik? Når du først har besluttet dig for de funktioner, der er vigtigst for dig, bliver det meget nemmere at finde det perfekte vægur til dit hjem.

Der findes et meget at overveje, når du skal vælge det perfekte vægur i træ til dit hjem.

Sådan skriver du en investeringspolitikerklæring

En investeringspolitikerklæring (IPS) er et dokument, der formulerer en investors mål, risikotolerance og investeringsstrategier. IPS fungerer som en køreplan for at hjælpe en investor med at holde styr på sporet og træffe informerede beslutninger om deres portefølje.

 

Der er et par nøgleelementer, der bør inkluderes i en IPS:

 

  1. Investeringsmål: 

Hvad er dine mål for de penge, du investerer? Forsøger du at vokse din rigdom, generere indkomst eller bevare kapital? og du vil have mere kontrol over din pensionsopsparing, så besøg denne side aktieskole.com/nordnet/

 

  1. Risikotolerance: 

Hvor stor risiko er du villig til at påtage dig? Din risikotolerance bør være baseret på dine mål, tidshorisont og personlige forhold.

 

  1. Investeringsstrategi:

 

 Hvad er din strategi for at nå dine investeringsmål? Vil du investere i aktier, obligationer, investeringsforeninger eller andre aktivklasser?

 

  1. Tidshorisont: 

Hvornår planlægger du at bruge de penge, du investerer? Hvis du har brug for pengene før, bliver du nødt til at påtage dig mindre risiko.

 

  1. Personlige forhold:

 Hvad er din nuværende økonomiske situation? Har du en stabil indkomst, andre investeringer og en behagelig nødfond?

 

  1. Gennemgangsproces: 

Hvor ofte vil du gennemgå din IPS? Det er vigtigt at gennemgå dine mål og risikotolerance med jævne mellemrum for at sikre, at de stadig er i overensstemmelse med dine forhold.

 

IPS bør revideres mindst årligt, og oftere, hvis der er store ændringer i dine livsbetingelser.

Sådan bygger du din bolig bæredygtig og miljøvenlig

Når det gælder om at gøre dit hjem mere bæredygtigt og miljøvenligt, er der en række forskellige ting, du kan gøre. Overvej nogle af følgende tips:

1. Brug bæredygtige byggematerialer: En af de bedste måder at gøre dit hjem mere bæredygtigt på er at bruge bæredygtige byggematerialer. Der findes en række forskellige muligheder, herunder bambus, genbrugsplast og endda halmballer.

2. Indarbejd passivt soldesign: En anden god måde at gøre dit hjem mere bæredygtigt på er at indarbejde passivt soldesign i konstruktionen. Det betyder, at du udnytter solens naturlige varme til at hjælpe med at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren.

3. Brug energi-effektive apparater: En af de nemmeste måder at gøre dit hjem mere bæredygtigt på er ved at bruge energieffektive apparater. Det kan hjælpe dig med at spare penge på dine energiregninger og også reducere dit CO2-fodaftryk.

4. Installer solpaneler: Hvis du virkelig ønsker at gå helt ud, kan du installere solpaneler på dit tag. Det vil ikke kun gøre dit hjem mere bæredygtigt, men det vil også generere gratis elektricitet, som du kan bruge.

5. Dyrk din egen mad: En af de bedste måder at være mere bæredygtig på er at dyrke din egen mad. På den måde ved du præcis, hvor det kommer fra, og hvordan det er dyrket. For ikke at nævne, at det også smager bedre!

Ved at følge disse tips kan du nemt lave dit hjem mere bæredygtigt og miljøvenligt. Du gør ikke kun din del for at hjælpe miljøet, men du sparer også penge i det lange løb. Så hvad venter du på? Kom i gang i dag!

Solceller kan gøre en stor forskel

Med hensyn til miljøvenlighed.

Et gennemsnitligt hjem bruger ca. 10.000 kilowatt-timer elektricitet om året. Hvis du installerer et solcelleanlæg på 5 kilowatt, vil det kompensere for ca. 8.500 pund kuldioxid om året – det svarer til at tage din bil af vejen i mere end tre måneder. Solpaneler er faldet i pris med mere end 70 % siden 2010, hvilket gør dem til en meget mere overkommelig løsning for den gennemsnitlige husejer. Der er også en række statslige og føderale incitamenter til rådighed for at hjælpe med at udligne omkostningerne ved installationen.

Tænk også bæredygtigt med din mad. Spar penge hos Simple Feast på måltidskasser.