Vi forurener stadig rigtig meget i Danmark, hvilket er et ansvar, der ligger på vores alles skuldre. Du kan let gøre dit for at værne om vores miljø, og det kræver ikke så meget af dig. Ved at bruge Gul Strøm kan du gøre en forskel for vores miljø og samtidig spare penge på dit strømforbrug, og du kan gøre arbejdet fra din computer.
Bruger du en stikkontakt vil effekten altid være den samme, men mange ved ikke hvor deres strøm kommer fra. Kommer din strøm fra for eksempel olie eller gas, forurener det væsentligt mere end eksempelvis strøm fra solcelleanlæg eller vindmøller. Vi har samlet lidt info om Gul Strøm, så du kan blive klogere på hele konceptet, samt hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at lave et tilbygning til dit hus, men stadig vil bevare dit strømforbrug på et minimum.
Hvad er Gul Strøm?
Gul Strøm er et 100 % danskejet selskab, der har eksisteret i omkring 3 år. Deres mission er, at sikre den billigste el og gas til forbrugerne, en større gennemsigtighed i markedet og en god kundeservice. Det danskejet selskab har udelukkende fokus på at indkøbe el og gas så billigt som muligt, og herefter vil de sælge det videre til forbrugerne uden avance på strøm eller gas. Deres mission er nemlig, at det ikke skal være dyrt at tænke billigt. Dermed kan forbrugerne købe strøm og gas på præcis de samme vilkår, og til de samme priser som Danmarks største el- og gasselskaber selv betaler.
Der vil heller ej være andre skjulte gebyrer. Se priserne her, hvor du kan se, at Gul Strøm lever udelukkende af de månedlige handelsomkostninger på henholdsvis 29 kroner for el og 59 kroner for gas. Igennem de sidste par år har de formået at tiltrække mange kunder, og de servicerer derfor i dag mere end 75.000 aktive el-kunder igennem Energiselskabet Natur-Energi med stor succes.
Tilbygning til dit hus?
I dag stiller husejere væsentlig større krav til både plads og faciliteter i et hus end for bare få årtier siden. Typisk kommer det til udtryk i dag i et større antal af kvadratmeter i nybyggede huse eller i en tilbygning til et allerede eksisterende hus.
Er der tale om en tilbygning, og at det beboede areal vil blive udvidet, vil projektet altid kræve en byggetilladelse fra kommunen. Der er flere love og krav en tilbygning skal leve op til, hvoraf et af kravene er, at der stilles stort set samme regler med hensyn til isolering samt energiforbrug, som var det et nybyggeri.
Derfor vil der skulle udarbejdes en energirammeberegning i forbindelse med en ansøgning om en byggetilladelse, og før man selv går i gang med tilbygningen til sit hus. Der står ikke noget i vejen for selv at stå for arbejdet af en tilbygning til ens hus, som er en løsning, hvor du an spare penge. Find materialer her, så du skal kan gå i gang med det samme. Dog skal du være opmærksom på, at vand- afløbs og elinstallationer vil skulle udføres af autoritære håndværkere inden for faget, så disse ting bliver lavet ansvarligt og helt korrekt.