Slip af med dit skrot

Sælg dit gamle jern og metal til en skrotforhandler. Det er nemt, og du får penge for det. Skrotforhandlere genbruger metaldele, så du kan være med til at redde miljøet ved at aflevere dit skrot her. En skrotforhandler opkøber alle former for metal og jern: stål, rustfrit stål, aluminium, bronzealuminium osv.

Har du gammelt jern eller metal liggende?

Sælg det til en skrotforhandler og få noget ud af det. En skrotforhandler opkøber alle former for metal, så hvad end dit skrot består af, kan de sælge det og dermed genbruge det. Det er nemt at selv aflevere sit skrot. Du kan starte med at kontakte din lokale skrotforhandler for at høre, om de kunne være interesseret, eller du kan køre forbi og vise dit metal igennem.

Hvorfor er det værd at sælge?

Du får udbetalt penge for dit skrot, og derudover gør du også noget godt for miljøet. Genbrug af metal er en god måde at reducere affaldsmængderne på, da det ikke kun sparer energi, men også råmaterialer som naturlige ressourcer.

Det er miljøvenligt

Du tænker måske ikke dette som det første, men faktisk er det meget miljøvenligt at aflevere sit gamle jern og metal, fordi det dermed kan genbruges, fremfor at der produceres nyt, som udleder mere CO2 og emmissioner i atmosfæren. Og det er også derfor, at skrotforhandlere udlover en såkaldt skrotpræmie når privatpersoner indlevere metaller, netop for at gøre det attraktivt. Dit ubrugte metaller i skuret eller haven kan lige så godt blive omsmeltet til noget nyt frem for at ligge og rode hos jer.

Sådan fungerer det

Når du har et skrotstykke, så kontakt en skrotforhandler og hør, om de er interesseret. Når det så er bekræftet, kan du vælge at bringe det selv eller tage dem med ud på adressen. Skrotprisen fastsættes ofte af materialetypen og dets mængde. Nogle gange vil skrotforhandleren endda kunne hente metallerne for dig, da mængden kan vise sig stor nok til, at det er mere effektivt for dem. Så skal du have jern og metal afsted? Genbrug det gennem en skrotforhandler. Slip af med skrottet, bliv skrothandler hos Stakroge Jern- & Metalopkøb og få nogle penge for det, og samtidig gør du miljøet en tjeneste!

Hvilke metaller kan genbruges?

Aluminium, bronzealuminium, stål og rustfrit stål er nogle af de mest almindelige metaller, der kan genbruges. Ofte kan det være en god idé at kontakte skrotforhandleren for at høre om andre materialetyper, som de er interesseret i. Alt afhængigt af metaltypen og dens stand, vil prisen svinge fra skrotforhandler til skrotforhandler. Forskellen på materialetyperne ligger ofteest i dens sammensætning, holdbarhed eller specifikke egenskab.

Sådan kan metaller genbruges

En skrotforhandler genbruger metaller på forskellige måder, men det er typisk ved at smelte dem ned og forme dem til andet. Metallerne kan gøres brugbar igen ved at lave komponenter, som fx rør og diverse maskineri eller byggematerialer, der kan bruges i mange sammenhænge. Det er dermed muligt for en skrotforhandler at tjene penge på de gamle metaller fra privatpersoner, da materialet har et bestemt materialeværdi. Sådan kan du også hjælpe med at spare på ressourcerne.